YugiPeeK
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
İtopya.com sitesi üzerinden birçok alışverişim bulunuyor. Bilinçli tüketici olduğum için hakkımı kimseye gasp ettirmiyorum. 4 yıl önce ürünü zorla kabul ettirme taktikleri 'Hijyen ürünlerinin iadesi olmuyor' şeklindeydi. Bana kulaklık ve mouse'u zorla kabul ettirmeye çalışmışlardı. Hatta utanmadan üretim hatalı ürünü 'Arayıp gönderiyoruz, iadesi olmuyor' şeklinde telefon bile açmışlardı. Tabii ki ürünü almadım, ikisini de mecbur iade aldılar. Haksız kazanç sağlamak büyük bir firma için utanç verici olmalı. Şu anki güncel taktikleri 'Direkt iade almıyoruz, hijyen ürünü' cümlesini kullanmayı bırakmışlar. Haksız kazançtan elde edilen para tatlı gelmiş anlaşılan. Şimdi de üretim hatalı oyuncu koltuğunu kabul ettirmeye çalışıyorlar.
Bunca yıldır kimse Youtuberlar vs. hiç ifşa etmedi mi bunları gerçekten? Herkes bu kadar paranın kölesi mi gerçekten? Üzdü beni, düzeldiklerini sanıyordum. Ne bileyim hiç aklımın ucundan geçmezdi haksız kazancın bu kadar tatlı geleceğine insanlara...
Üretim hatalı koltuğun videosu: .
Dipnot: Paylaşmamın sebebi bu tarz firmalara hakkınızı gasp ettirmeyin arkadaşlar.
Görseldekiler; Geçmişte İtopya ile yaşadığım THH sonuçları ikisindede hakkımı korudu tüketici hakem heyeti. Covid zamanı ürünü 14 gün içinde göndermeniz diye telefonla iade olmuyor servise göndereceğiz muhabbeti bile yapmışlardı
Kulaklıkta ise utanmadan servise göndermeyip beni bir süre sonra arayıp kulaklıkta sorun yok servis kararıymış güya iade almıyoruz diyip kargoyla göndermişlerdi kargoyu kabul etmemiştim. Yani kısaca her türlü yola başvuruyorlar yazık gerçekten. Şimdi ne tarz yollara başvurucaklar gerçekten merak ediyorum.
Admin herhangi bir düzeltme yapma, hukuken tüm sorumluluk bana aittir!
Bunca yıldır kimse Youtuberlar vs. hiç ifşa etmedi mi bunları gerçekten? Herkes bu kadar paranın kölesi mi gerçekten? Üzdü beni, düzeldiklerini sanıyordum. Ne bileyim hiç aklımın ucundan geçmezdi haksız kazancın bu kadar tatlı geleceğine insanlara...
Üretim hatalı koltuğun videosu: .
Dipnot: Paylaşmamın sebebi bu tarz firmalara hakkınızı gasp ettirmeyin arkadaşlar.
Görseldekiler; Geçmişte İtopya ile yaşadığım THH sonuçları ikisindede hakkımı korudu tüketici hakem heyeti. Covid zamanı ürünü 14 gün içinde göndermeniz diye telefonla iade olmuyor servise göndereceğiz muhabbeti bile yapmışlardı
Admin herhangi bir düzeltme yapma, hukuken tüm sorumluluk bana aittir!
Son düzenleyen: Moderatör: