B Batboys Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 13 19 Aralık 2019 #1 İtopyadan bir adet mouse almıştım ama iptal ettim. İptal de onayladı. Acaba para iadesi olur mu? Olursa ne zaman olur? Teşekkürler.
İtopyadan bir adet mouse almıştım ama iptal ettim. İptal de onayladı. Acaba para iadesi olur mu? Olursa ne zaman olur? Teşekkürler.
Çözüm Y yusnu 19 Aralık 2019 Para iadesi her türlü olur da zamanı kimse bilemez. Şikayet çok var, ulaşabilirsen İtopya'ya sormak en iyisi.
Para iadesi her türlü olur da zamanı kimse bilemez. Şikayet çok var, ulaşabilirsen İtopya'ya sormak en iyisi.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 19 Aralık 2019 #2 Neden olmasın? Yoğunluğa göre değişir. Belki yarın belki bu gün. Artı 0 Eksi
Y yusnu Ziyaretçi 19 Aralık 2019 #3 Para iadesi her türlü olur da zamanı kimse bilemez. Şikayet çok var, ulaşabilirsen İtopya'ya sormak en iyisi. Artı 0 Eksi Çözüm
Para iadesi her türlü olur da zamanı kimse bilemez. Şikayet çok var, ulaşabilirsen İtopya'ya sormak en iyisi.
T Tolgahan1997 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 1.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2019 #4 Normalde 3 iş günü içerisinde iade edilir. Tolgahan1997 dedi: Normalde 3 iş günü içerisinde iade edilir. Genişletmek için tıkla... En azından bana 2 gün sonra gelmişti para. Artı 0 Eksi
Normalde 3 iş günü içerisinde iade edilir. Tolgahan1997 dedi: Normalde 3 iş günü içerisinde iade edilir. Genişletmek için tıkla... En azından bana 2 gün sonra gelmişti para.
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Aralık 2019 #5 Para iadesi tabii ki olur fakat ne zaman olur tam bilemeyiz Artı 0 Eksi
KS KS B Batboys Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 13 20 Aralık 2019 #6 Hepinize teşekkürler Bi de ben ininaldan yatırdım ininala da geri gelir mi? Artı 0 Eksi
T Tolgahan1997 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 1.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #7 Batboys dedi: Hepinize teşekkürler Bi de ben ininaldan yatırdım ininala da geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet çekilen hesaba geri ücret iadesi yapılır. Hesabınız kapanmış ise bile yeni hesap numarası isteyip o hesaba aktarırlar. Artı 0 Eksi
Batboys dedi: Hepinize teşekkürler Bi de ben ininaldan yatırdım ininala da geri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet çekilen hesaba geri ücret iadesi yapılır. Hesabınız kapanmış ise bile yeni hesap numarası isteyip o hesaba aktarırlar.