İtopya sitesi üzerinden bilgisayar alınır mı?

Lordkennedy

Centipat
Herkese iyi sosyaller. Aklıma takılan bir soru var ve sorum bu site üzerinden alışveriş yapmış arkadaşlar için. 5 gün sonra İtopya üzerinden bir bilgisayar almak istiyorum fakat Şikayetvar gibi sitelerden gördüğüm kadarıyla.
Sitedeki yorumlar pek iç açıcı değil. Sorum sizce İtopya'dan bilgisayar alınır mı? Sadece alışveriş yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler.

Alınır. Onlarca ekran kartı ve bilgisayar bileşenleri aldım. Hatta bir kere aldığım ekran kartı açık gelmişti. Eski ekran kartını istemeden yenisini gönderdiler.

Herkese iyi sosyaller. Aklıma takılan bir soru var ve sorum bu site üzerinden alışveriş yapmış arkadaşlar için. 5 gün sonra İtopya üzerinden bir bilgisayar almak istiyorum fakat Şikayetvar gibi sitelerden gördüğüm kadarıyla.
Sitedeki yorumlar pek iç açıcı değil. Sorum sizce İtopya'dan bilgisayar alınır mı? Sadece alışveriş yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
Hiç bir alışveriş sitesinin yorumları iç açıcı değil zaten. Alabilirsin ama fiyatlar tuzlu. Ben GameGaraj veya gaming gen'i tercih ederdim.

Herkese iyi Sosyaller. Aklıma takılan bir soru var ve sorum bu site üzerinden alışveriş yapmış arkadaşlar için. 5 gün sonra İtopya üzerinden bir bilgisayar almak istiyorum fakat Şikayetvar gibi sitelerden gördüğüm kadarıyla.

Eğer kampanyalı bir sistemse yayıncı ya da bir YouTuber'in topladığı alınır ama normal fiyatları çok pahalı

Alınır. Onlarca ekran kartı ve bilgisayar bileşenleri aldım. Hatta bir kere aldığım ekran kartı açık gelmişti. Eski ekran kartını istemeden yenisini gönderdiler.

Yani sizde 2 tane mi ekran kartı oldu.

Hiçbir alışveriş sitesinin yorumları iç açıcı değil zaten. Alabilirsin ama fiyatlar tuzlu. Ben GameGaraj veya Gaming Gen'i tercih ederdim.

Evet zaten Şikayetvar sitesinin Allah belasını versin atıyorum 10.000 kişi alışveriş yapıyor sen orada sadece 100kişinin şikayetlerini görüyorsun için kararıyor

Evet zaten Şikayetvar sitesinin Allah belasını versin atıyorum 10.000 kişi alışveriş yapıyor sen orada sadece 100kişinin şikayetlerini görüyorsun için kararıyor
Evet. Ama ben artık bakmıyorum. Çünkü hep aynı şeyi yaşayıp almaktan vazgeçerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı