İtopya'dan alınan kasa hasar görmüş şekilde geldi

Kargocu sağa sola fırlattıysa İtopya'nın kabahati ne anlamadım son cümleyi. Burada asıl şikayet kargo şirketine yapılmalı, İtopya kendisi teslim etmiyor. Pardon yenisini gönderiyoruz demeleri dahi lütuftur eğer kargocuya tutanak tutturmadıysan.

Geçmiş olsun diyelim.
İşlemciyi belli ki sokete takmamışlar. Artı olarak fan da yerlerde. Vidaları sıkmadılarsa bu da onların kabahatidir.
 
Siz bu durumu bildireceksiniz ki İtopya firmasının da kargo firmasına karşı yaptırımı olsun. İtopya ilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firma. Mağaza kaynaklı bir durum olduğunu düşünmüyoruz elbet, sonra ki senaryo ne olacak buna odaklanmak lazım.
Geçmiş olsun.
 
Hocam kargoyu gönderirken Arda'yı kullanıyorlar kargolar top ulaşacağı noktalar ise galler kalesi.

Arda güler şutu gibi.

İtopya'nın suçu olduğunu düşünmüyorum. İtopya'nın suçu kırılacak etiketi yapıştırmamak olabilir. Kutu üstünde etiket var mı? Bariz bir şekilde kargo şirketinin suçu bu olay.
 
Arda güler şutu gibi.

İtopya'nın suçu olduğunu düşünmüyorum. İtopya'nın suçu kırılacak etiketi yapıştırmamak olabilir. Kutu üstünde etiket var mı? Bariz bir şekilde kargo şirketinin suçu bu olay.

Adamlar bir gecede 400 500 tane sistem sattılar bu tip sorunların çıkması gayet normal ama nasıl test ettiler vidalar falan tam sıkılmadan anlamadım insan bir bakar sağlam olmuş mu oradaki bilgisayarı toplayan görevli her halde eşiyle kavga etmişti dalgındı.
 
İşlemciyi belli ki sokete takmamışlar. Artı olarak fan da yerlerde. Vidaları sıkmadılarsa bu da onların kabahatidir.

Öyle olsa günlük İtopya şikayeti okurduk, bunlar münferit olaylar. Ayda 1000 tane kasa satıyorlar 1-2 tane hasar şikayeti görüyorsun ya da görmüyorsun. Bunlar da kargo şirketine yazar.

Ki orada eğer bir tutanak yoksa alıcı da diğerleri kadar potansiyel kabahatlidir.
 

Geçen günlerde şu konuyu açmıştım, İtopya'dan bu kasayı istemiştik. Bugün elimize bu şekilde geçti... İtopya artık işlemcileri anakartta değil kasanın üstünde gönderiyor arkadaşlar.

Eki Görüntüle 1832580

Hatta ilk başta camın üstüne düşmüş ve orada kalmış bir müddet. Ondan sonra epey takla atıp kasanın üstüne kadar gelmiş garibim işlemci.

Eki Görüntüle 1832590

İşlemci fanı da bu şekilde kasanın dibinde geziniyordu, anakart ile hiçbir bağı kalmamıştı. Muhtemelen işlemci montajını vidalarını tam sıkmadan yapmışlar. Tam bir acemilik.

Eki Görüntüle 1832592

Gelelim en korkunç noktaya. İşlemci yuvası zarar görmüş.

Eki Görüntüle 1832616

Ayrıca kasanın camındaki metal de yamularak gelmiş.

Eki Görüntüle 1832597

Kasayı yeğenime hem karne hem doğum günü hediyesi olarak almıştık. Van'da yaşadığımızdan dolayı kasanın İstanbul'a gitmesi en az 3 gün sürecek ve 26'sında ellerine geçecek. Ki bunlar kasamızı sıraya sokacaklar ve kim bilir ne zaman kontrol edecekler. Bir mucize oldu da 26'sında kontrol edip bize yeni kasa gönderseler, 28'inde bayram var ve kasa bayramdan sonra elimize geçecek. Kaldı ki bana "pardon yenisini gönderiyoruz" demeleri bile içimi soğutmayacak. Çünkü kasaya kavuşmamız neredeyse 1 ay sürecek. Sizce ne yapmalıyız? Epey mağdur olmuş hissediyorum.

Bu tarz iyi verilen paralarda kargoya güven olmaz. Gidip kendin alman daha iyi olurdu. Ancak tabii mümkün olabilir olamaz orası ayrı. Geçmiş olsun. Daha çok kargonun suçu var gibi geldi bana. Yoksa İtopya bilindik bir yer çoğu ünlüler orası ile anlaşma yaptı zamanında. Herkesin başına gelebilecek durumlar elbette. Özellikle kargo olayına bulaşmamak lazım telefon alırsın PC alırsın bu tarz sorunlar yaşamamak için. Özellikle sistem almak çok sıkıntı.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Bende sistemimi itopyadan aldım ve baya ilgililerdi. Hatta sistem harici ekstra satın almış olduğum sıvı soğutucuyu beni kırmadan aralarında 1 hafta olmasına rağmen ücretsiz monte ettiler. Tutanak gibi bir sorun yoksa kesinlikle hemen destek olurlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı