Merhaba arkadaşlar. İtopya'dan aldığım Viper Mini mouse sanki kapak açılması için bir şeyle zorlanmış gibi çıktı, zedelenmiş. Garantiye yollasam değişim yaparlar mı? Çünkü mousu çok beğendim. Elime güzel oturdu. İade etsem tekrar aynı fiyata alamam.
Merhaba arkadaşlar. İtopya'dan aldığım Viper Mini mouse sanki kapak açılması için bir şeyle zorlanmış gibi çıktı, zedelenmiş. Garantiye yollasam değişim yaparlar mı? Çünkü mousu çok beğendim. Elime güzel oturdu. İade etsem tekrar aynı fiyata alamam.
Eki Görüntüle 1100962
Benim Razer DeathAdder Elite'im de de çok ufak bir hata vardı. Geri yolladım. İade kabul ettiler.Merhaba arkadaşlar. İtopya'dan aldığım Viper Mini mouse sanki kapak açılması için bir şeyle zorlanmış gibi çıktı, zedelenmiş. Garantiye yollasam değişim yaparlar mı? Çünkü mousu çok beğendim. Elime güzel oturdu. İade etsem tekrar aynı fiyata alamam.
Eki Görüntüle 1100962
Daha bugün geldi yarın gönderirim teşekkürler14 gün geçmediyse İtopya bile yapar değişim.
Hocam konu sahibi iade istemiyor. "Değişim yaparlar mı?" diye sormuş.Benim Razer DeathAdder Elite'im de de çok ufak bir hata vardı. Geri yolladım. İade kabul ettiler.
Hocam konu sahibi iade istemiyor. "Değişim yaparlar mı?" diye sormuş.
Ah bir de konuyu okusanız. Okuduysanız da düzgün okuyun. Konu sahibi iade edilen parayla aynı fiyata alamayacağını söyleyerek kendisini sıkıntıya sokabileceğini izah etmiş.İade yaparlar diye düşünüyorum. İade aldığı parayla yeniden fare alabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.