İtopya'dan Verilen Sipariş, 3 Gün Sonra Kargolanması

micrimedino

Decapat
Arkadaşlar İtopya'dan pazar akşamı 20:00'da sipariş verdim. İnstagram'dan ve telefondan arayarak sorduğumda ise çarşamba akşamı kargoya verilecektir dedi. Acaba ürünler stokta yok da bekletiyolar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar İtopya'dan pazar akşamı 20:00'da sipariş verdim. İnstagram'dan ve telefondan arayarak sorduğumda ise çarşamba akşamı kargoya verilecektir dedi. Acaba ürünler stokta yok da bekletiyolar mı acaba?
Sanmıyorum ama bi ihtimal olabilir de tabi ki. Toplama kasa siparişi verdiysen büyük ihtimalle toplama ve deneme testi süreci için gecikmiş olabilir..

İstanbulda oturuyorsanız gidip almak daha iyi olabilirdi. Muhtemeden stok olmadığı için o süreçte kargolanması normal.

Kargolamada biraz yavaşlar. 2 defa sipariş verdik. 2. yi iptal edip gidip şubeden aldık en son :D

Zamanına göre değişiklik gösteriyordur, büyük kampanya günlerinde aldıysanız normaldir. Akşam sipariş verdiğim klavyeyi ertesi gün kargoya verdiler. Mağazanın yoğunluğna göre değişebilir durum.

İtopyanin her yerde reklami var. Bende bu magazadan Rival 710 aldim. Kargolama cok yavaştı. Paketlemesini hic begenmedim, ayrica telefon ve maillerimin hic birine cevap verilmedi. Mouse saglam geldi ama aradigimda ulaşamayacaksam benim icin o magaza bitmis demektir.

Bozulan kulaklığımı götürüp mağazaya teslim ettim. Tam 1 ay sonra hala ses seda yoktu. Gidip iade isteyincede önce biraz laflandılar ama sonra el mahkum kabul ettiler iadeyi. Hakkını aramayı bilmeyen biri olsa demek eli boş yollayacaklardı. Ürünün niye o kadar geciktiğinide söyliyim; beyfendiler üretici firmaya geç yollamış kulaklığımı.

Bozulan kulaklığımı götürüp mağazaya teslim ettim. Tam 1 ay sonra hala ses seda yoktu. Gidip iade isteyincede önce biraz laflandılar ama sonra el mahkum kabul ettiler iadeyi. Hakkını aramayı bilmeyen biri olsa demek eli boş yollayacaklardı. Ürünün niye o kadar geciktiğinide söyliyim; beyfendiler üretici firmaya geç yollamış kulaklığımı.
Momtaj yapıyolar ins yolda bozulmaz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı