İyi bir üniversiteye gitmeden hayatta başarılı olmak mümkün mü?

Zaten en iyisini yapmışsın aile işine girmekle ona laf etmedim ki ama sen adama okuma diyorsun sanki onun ailesininde böyle bir yeri varmış gibi. Mobilya işine kimin parasıyla veya kimden kazandığın parayla girdin onu da desene.

Gelir elde edebilir bu doğru ama zengin olma ihtimali aşırı düşük.

Okunarakta çok gelir elde edilmiyor maalesef bu dönemde sizin bahsettiğiniz kişiler nadir yani 10milyonluk araca binen inşaat mühendiside var Clio'ya binende var ya da çok yüksek eğitim almış iş insanlarının çocuklarıdır.

Turizimcilik için onun bölümünü okuman gerek ve sadece ingilizceyle olmuyor yetenek ve daha fazla dil ister. Bölümünü bitirmeden bir işe girmek istiyorsan turizim firması olan bir tanıdığın olacak ki seni işe alsın ya da eskiden beri deneyimin olacak onun dışında zor.

Kanka turizmin içindeyim daha doğrusu ailem bende yeni yeni giriyorum bazı konularda haklısın kolay kolay işe alınmıyor ama bir doktorun 20bin maaş aldığı ülkedeyiz kuzenim 8-10 yıl üniversite okudu şu an doktor Clio'ya biniyor 5-6senedir Turizm'in içinde olan kuzenim 320i'si var bu çok iyi bir araç değil evet ama Türkiye şartlarında lüks istediğim arabaya istediğim hayatı yaşayamadıktan sonra pek bir önemi yok okumanın bana kalırsa hayatın zevkini yaşamaya gelmişsin bari sevdiğin işi yap.

Kanka turizmin içindeyim daha doğrusu ailem bende yeni yeni giriyorum bazı konularda haklısın kolay kolay işe alınmıyor ama bir doktorun 20bin maaş aldığı ülkedeyiz kuzenim 8-10 yıl üniversite okudu şu an doktor Clio'ya biniyor 5-6senedir Turizm'in içinde olan kuzenim 320i'si var bu çok iyi bir araç değil evet ama Türkiye şartlarında lüks istediğim arabaya istediğim hayatı yaşayamadıktan sonra pek bir önemi yok okumanın bana kalırsa hayatın zevkini yaşamaya gelmişsin bari sevdiğin işi yap.

Ben zaten turizmdekiler az kazanıyor demedim ki, bir çok mesleğin doktordan çok kazandığı doğrudur ama senin dediğin gibi senden önce ailende bu işin içindeymiş sende bu sayede girmişsin kendisi bu imkana sahip değil.

Ben zaten turizmdekiler az kazanıyor demedim ki, bir çok mesleğin doktordan çok kazandığı doğrudur ama senin dediğin gibi senden önce ailende bu işin içindeymiş sende bu sayede girmişsin kendisi bu imkana sahip değil.
Biz girip bu paraları kazansın demiyoruz ki. Okumadan da para kazanılıyor diyoruz.

Ben zaten turizmdekiler az kazanıyor demedim ki, birçok mesleğin doktordan çok kazandığı doğrudur ama senin dediğin gibi senden önce ailende bu işin içindeymiş sende bu sayede girmişsin kendisi bu imkana sahip değil.

Kanka Türkiye'de iş sahibi olmak artık kolay değil ben çalışan olarak bahsediyorum esnaf olarak en az bir doktorun 10 katı kazanıyorlardır aylık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı