İyi ve komik erkekler neden yalnız?

Boş ver gerek falan yok zaten, sevgili istiyorsan ve sevgili için hazırsan o kişiyle evlenmek için de hazır olman gerekli. Eğer derdin sadece eğlenmekse gidip kendine hobi de bulabilirsin. Çünkü eninde sonunda kötü duygularla ayrılacaksın, hayatında bir leke olarak kalacak. Ne gerek var lan?

Kadınlar genelde gizemli, biraz da sert tipleri sever. Yanında cepte dolu olsun yemezler de yanında yatarlar. Çoğunda kıro sevme hastalığı vardır. Evlilik çağına geldikleri zaman ise mantığı devreye sokup, halden anlayan, onları güldüren ve yine cebi dolu olan masum kardeşlerimize kendilerini kakarlar :) Oldu ki ilk belirttiğim sert erkek tipi ile evlenirlerse de, yıllarının çoğunu ağlayarak, aldatılarak ve mutsuz geçirirler. İstisnalar var mıdır? vardır tabii ki :)

Fazla çenesi düşük olmayacaksın ve değer verdiğini fazla göstermeyeceksin fakat değer verdiğini hissettireceksin. Komikliği de dozajında yapman gerek. İşi cıvıklık seviyesine götürmemen lazım. En önemlisi de bir kıza hoşlandığını yüzüne karşı söyleyeceksin. Öyle gidipte Whatsapp'tır, yok DM'dir olmaz. Reddetmeleri daha kolay olur. Ama yüz yüze gözlerine bakarak konuşursan, en azından kabul etme olasılıkları daha yüksek olur 😉

Son olarakta arkadaş olarak görmeyeceğin kızlara, kesinlikle arkadaş ayağına yatarak yaklaşma. Daha sonra o durumu toparlaman zor olur. Oturur sana sevgililerini anlatır, sen de dinlersin :D

Kadınlar özellikle şu tipi bu tipi sever diye bir şey yoktur. Kadınlarda herhangi bir tipi sevme hastalığı yoktur. Kadınlarla konuşurken özel konuşma stilleri yoktur. Onlara özel davranışlara gerek yoktur. Herhangi bir kadın çeşidi yoktur. Kadınlar sadece zengin erkeklerle birlikte olmazlar. İyi ve komik erkekler de yalnız değildir. Her insana karşı nasıl isen onlara da öyle olman gerekir. Ne isen öyle davranmalısın yoksa zaten devam ettiremezsin.

Sana tavsiyelerim ise kendini geliştirmen. Her ama her konuda. Benim genelde senin durumunda olan arkadaşlarımda gördüğüm kadınlardan 1000 kat fazla erkeklerle zaman geçirdiği için flört edememek. Günlerinin çoğunu erkek arkadaşları ile küfürleşerek geçirmek. Konuşurken zorlanıyorsan bol bol kitap oku. İnsanlardan genel olarak ''komiksin'' yanıtı alıyorsan espri yapmayı azaltmak ve kişiliğinin başka yönlerini de göstermek.

Unutulmaması gereken hiçbir başarının tesadüf olmadığıdır. Ve hayattaki her başarı için çalışmak gerektiği. En en ufak şey için bile çalışmak.

Kadınlar özellikle şu tipi bu tipi sever diye bir şey yoktur. Kadınlarda herhangi bir tipi sevme hastalığı yoktur. Kadınlarla konuşurken özel konuşma stilleri yoktur. Onlara özel davranışlara gerek yoktur. Herhangi bir kadın çeşidi yoktur. Kadınlar sadece zengin erkeklerle birlikte olmazlar. İyi ve komik erkekler de yalnız değildir. Her insana karşı nasıl isen onlara da öyle olman gerekir. Ne isen öyle davranmalısın yoksa zaten devam ettiremezsin.

Sana tavsiyelerim ise kendini geliştirmen. Her ama her konuda. Benim genelde senin durumunda olan arkadaşlarımda gördüğüm kadınlardan 1000 kat fazla erkeklerle zaman geçirdiği için flört edememek. Günlerinin çoğunu erkek arkadaşları ile küfürleşerek geçirmek. Konuşurken zorlanıyorsan bol bol kitap oku. İnsanlardan genel olarak ''komiksin'' yanıtı alıyorsan espri yapmayı azaltmak ve kişiliğinin başka yönlerini de göstermek.

Unutulmaması gereken hiçbir başarının tesadüf olmadığıdır. Ve hayattaki her başarı için çalışmak gerektiği. En en ufak şey için bile çalışmak.
Genelinin öyle olduğuna vurgu yaptım, hepsinin değil. Birçok kadınla birlikte oldum, arkadaş oldum, yeri geldi kardeş, abi oldum. Yeteri kadar tecrübem var, merak etmeyin. Sırf bu söylediklerimin doğruluğunu test etmek için rol kesmişliğim de oldu. Komik oldum, sert oldum, cool oldum, serseri oldum, fakir gibi gözüktüm, zengin gibi gözüktüm. Genel olarak yanıltmadılar. Saydığım tipik özellikleri gösteren kadınların haricine zaten aşık olunuyor. Hepsini aynı kalıba sokmadım fakat biraz daha karşı cinsi tanımanız gerektiği düşüncesindeyim. Tekrar ediyorum, hepsi aynı değil. Ama 10'da 8'i aynı. Özellikle evlilik çağına daha gelmemiş olanlar. Evlilik çağına gelmiş olanların aklı başına gelmiş oluyor, tıpkı erkeklerinde geldiği gibi. Buna kısaca olgunluk demek daha doğru olur.

Zaten neysen o olmak zorundasın. Yapmacık tavırlar ile maske düşene kadar biriyle beraber olunur. En önemli faktör doğal olmaktır. Bunda hemfikiriz. Öteki türlü bir yerden sonra ilişki patlak verecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı