İzmir Metro'nun derinleri

Hocam Hilal durağında kullanılan her şey alttaki izban duraklarında da var çok bir farkı yok. Ben orada zaten belirttim konuyu uzatmanın manası yok.

Oturduğumuz yerden suçlu olduk forumun geldi hale bak arkadaş. Ben Tunç Soyeri hiçbir konuds desteklemiyorum çünkü herif görev yerine şov yapıyor. Bizim ofisimizde bile herkes aynı şeyi diyor sokaktan birini durdur yine der. Parti tutmayıp şehrin iyiliğini düşünenleri de lafa katmayın.
Konuda kavga etmeyin lütfen. Ben sadece insanlarla çektiğim ve çekeceğim fotoğrafları paylaşmak istedim. Ha bu izban ha bu körfez ha bu tunç soyer beni ilgilendirmiyor arkadaşlar. Herkese iyi Sosyaller.

Kimseyle kavga ettiğim falan yok. Ben sadece 4 yıl boyunca gördüklerimi yazdım. Seçimde görevliydim ve birçok CHP'linin burası İzmir CHP'nin kalesi burada AKP kazanamaz dediğini duydum. Mesela o dönemin başkanı çok seviliyordu ama ne yaptı da bu kadar seviliyor dediğim zaman kimseden somut bir şey duymadım. İzmir'in son başkanı bana göre buhran Özfatura'dır. Ondan sonra gelenlerin hiçbirisi İzmir'e yakışacak hizmetler yapmadı.
Sizin ofisinizde ya da sokakta seçim yapılsa yine CHP kazanacağına eminim. Dediğiniz gibi şehrin iyiliğini düşünenler mutlaka vardır ama maalesef çok azınlıkta. Yoksa sıfır hizmet gören bir halkın 60% oranında tekrar o partiye oy vermesi partizanlıktır.
 
O halde anlam bozukluğun var demektir, gerekli izinleri veren mevcut hükümet. İzmir belediyesi birçok kez bu tarz konularda çözüm sunmak istediğini meclise götürdü, aksine hükümet destek sunmadı ve birçok kez reddetti. Sadece reddetme bunda da değil, birazcık araştırmanızı yaparsanız birçok alanda meclisin reddettiğini göreceksiniz. Meclis reddedince de kafasına göre hareket edemiyorlar, gidip yapma durumları söz konusu değil maalesef.

Hadi biraz daha "anlam bozukluğu yapalım" o zaman.

Mevcut belediye kanalizasyon sistemi yapmak için meclise gitmiş ama reddedilmiş,

Mevcut belediye ana arterlerde trafik ışığı kullanmak yerine araçlar için alt-üst geçit yapılmasını istemiş ama meclis bunu reddetmiş,

Mevcut belediye düzgün kentleşme yapmak istemiş ama meclis engelleyip İzmir'i gecekondu kenti yapmış,

Mevcut belediye fabrika atıklarını arıtmak için arıtma tesisi yapmak istemiş ama bunu meclis engelleyip atıkların körfeze boşaltılmasını sağlamış,

Mevcut belediye sokakların temiz olmasını istemiş, ama bunu meclis engellemiş,

Mevcut belediye asfalt yolları düzgün yapmak istemiş ama bunu meclis engellemiş,

Mevcut belediye araçların otoparklara park etmesini istemiş ama meclis buna engel olup araçların ana arterlere park etmesini sağlamış,

Mevcut belediye kaldırımların geniş olmasını istemiş ama bunu meclis engellemiş,

Demek ki bütün suç meclisteymiş. Aydınlattığın için çok teşekkürler.
 
2,3 sene civarı İzmir Aliağa'da yaşadım anasınıfına giderken. Hatırladığım kadarıyla Aliağa'da Petkim mi ne vardı çok kokuyordu ve pisti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı