Netspeed öneririm.
Faturalarımı sen mi ödeyeceksin?
Oyun oynamayacağım pek.
Faturalarımı sen mi ödeyeceksin?
Arkadaş konuda Kablonet önerir misiniz diye bir yazı görüyor musun? 3 firma var bak orada. Sana düzgünce maalesef TürkNet ile aynı fiyatta diyorum her şey ücret değil diyorsun. Sana göre ücret her şey olmayabilir bana göre öyle, seni ne ilgilendirir bu durum?Sadece gülüyorum. Sana her şey müstahak. Buraya gelmiş öneri istiyorsun. Sana 4 senelik 3 farklı adreste hala kullandığım tecrübeyle sabit öneri veriyorum laflara bak. Hadi yolun açık olsun.
TurkNet şu an 1Gbps dışında kullanmak mantıksız.comnet'in de müşteri hizmetleri bayağı korkutuyor.
Kablonet TurkNet ile aynı fiyat maalesef.
Herkese selamlar.
3 firma arasında kaldım. İzmir'de VDSL altyapı, 70Mbps.
Türk Telekom'dayken neredeyse tüm kablolamaları yenilettim. Yani altyapısal olarak pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum, o yüzden aradığım 2 şey var:
Müşteri hizmetleri kalitesi, düşük ping.
GIBIRNet: Pek güvenilir durmuyor, niyeyse?
Comnet: Harika ping, müşteri hizmetleri berbat.
Netspeed: Pek bir önsezim yok, en yakın olduğum bu.
Comnet müşteri hizmetleri bu kadar kötü olmasa direkt Comnet seçecektim. Ancak şu an bilemiyorum, hangisini seçmeliyim?
Arkadaş konuda Kablonet önerir misiniz diye bir yazı görüyor musun? 3 firma var bak orada. Sana düzgünce maalesef TurkNet ile aynı fiyatta diyorum her şey ücret değil diyorsun. Sana göre ücret her şey olmayabilir bana göre öyle, seni ne ilgilendirir bu durum?
Hocam İzmir'de yaşamıyorum ama zamanında benzer ikilemde kalmıştım. Netspeed'i tercih etmiştim. TT zamanında aldığım pingler yeterliydi bu sebeple tercih ettim. Yalnızca bir defasında Ocak ayı ortasında hız problemi yaşadık genel problem nedeniyle kullanıcılar olarak. Bazı sayfalar hata veriyordu. 1-2 gün içinde çözülmüştü sorun. Genel olarak memnunum. Benim altyapım 50 Mbit'e kadar desteklediği için stabil bir hizmet olması amacıyla 35Mbit olan paketi kullanıyorum. Kabloları yenilemeniz mantıklı bir hareket olmuş. Yakında TT FTTH hizmeti sağlanacağı için son anda yenilemekten vazgeçtim kabloları.Herkese selamlar.
3 firma arasında kaldım. İzmir'de VDSL altyapı, 70Mbps.
Türk Telekom'dayken neredeyse tüm kablolamaları yenilettim. Yani altyapısal olarak pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum, o yüzden aradığım 2 şey var:
Müşteri hizmetleri kalitesi, düşük ping.
GIBIRNet: Pek güvenilir durmuyor, niyeyse?
Comnet: Harika ping, müşteri hizmetleri berbat.
Netspeed: Pek bir önsezim yok, en yakın olduğum bu.
Comnet müşteri hizmetleri bu kadar kötü olmasa direkt Comnet seçecektim. Ancak şu an bilemiyorum, hangisini seçmeliyim?
Hocam İzmir'de yaşamıyorum ama zamanında benzer ikilemde kalmıştım. Netspeed'i tercih etmiştim. TT zamanında aldığım pingler yeterliydi bu sebeple tercih ettim. Yalnızca bir defasında ocak ayı ortasında hız problemi yaşadık genel problem nedeniyle kullanıcılar olarak. Bazı sayfalar hata veriyordu. 1-2 gün içinde çözülmüştü sorun. Genel olarak memnunum. Benim altyapım 50 Mbit'e kadar desteklediği için stabil bir hizmet olması amacıyla 35Mbit olan paketi kullanıyorum. Kabloları yenilemeniz mantıklı bir hareket olmuş. Yakında TT FTTH hizmeti sağlanacağı için son anda yenilemekten vazgeçtim kabloları.
Netspeed'i ne zaman arasam ilgili bir temsilci ile görüşme sağladım bu konuda olumlu bir deneyime sahibim. Hem taşıma işlemimde hem de ADSL olan hizmetimin VDSL'e geçişi yapılması işlemimde.
Okuduğunuz yorumlardan Comnet ve Netspeed olanları doğru. Gibir için pek olumsuz konuşamayacağım. Sadece tek tük kullanıcılardan hafta sonu hız problemi yaşamış olanları görmüştüm. Ben deneyim sağlamadım bilemeyeceğim. Şu da var 3 ISS de taahhütsüz. İstediğiniz gibi deneme yanılma yoluyla inceleyebilirsiniz. Tek sorun ikinci bir churn işlemi yaparken 3 ay bekleme yapmanız gerekiyor. Yok ben fesheder ertesi güne başvururum derseniz her an iptal edip yeni bir abonelik başlatma imkanınız bulunuyor.
Ping konusunda Netspeed bildiğim kadarıyla TT'nin kendi yurt dışı çıkışlarını kullanıyor. Milleni ve Kablonet Superonline; emin olamamakla birlikte gibir de Comnet altyapısından hizmet sunuyordu diye aklımda kalmış. Netspeed'i tercih ederseniz aldığınız TT hizmetinden çok da farklı bir hizmet alacağınızı sanmıyorum.
Şu da var eğer DSLAM kilidine maruz kalırsanız hızınız belli bir değere sabitlenebilir. İnternet sitesinde yazan değerler pek kesin de olmayabiliyor. Ev telefonunuz varsa hizmet taşıma işlemi yaparken pstn iptal formu doldurmanız gerekiyor eğer iptal edilmesini isteyecekseniz. Eğer hizmetiniz zaten yalın ise herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor.
Hocam bu hizmet almaya başladıktan 2-3 gün sonra oluşuyor. Halihazırda belirtmek pek mümkün değil. Genelde 100 Mbit'e yakın hizmet alabilen kullanıcılarda portlar dolmaya başladıkça DSLAM cihazı kopmalara karşı internet hizmetini koruyabilmek için hızını belli oranda geri çekmeye başlar. Yerine göre 78 - 86 Mbit gibi değerlere çekilir hızınız. Bu sebeple 70 Mbit görseniz de kesin bir şekilde bu hızı alabilememe ihtimaliniz olduğunu belirtmek istedim.DSLAM kilidine maruz kalıp kalmadığımıza nereden bakıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.