Izoly Hades i3 10100F sistem nasıldır?

Başlıkta Izoly görünce hemen herkes bozuk plak gibi "iZoLiY aLMaYın hüüÜÜ BoMba HüüÜÜ" yazmaya başlamış, bence şu yorumları sırf mesaj kasmak için atıyor herkes. Konu sahibinin bütçesi kısıtlı olabilir. Günümüz piyasasında ekran kartı stokları yok bir diğeri kalkmış diyor o paraya RX 550 alınmaz, söylesene bu zamanda 4 bin ₺'ye hangi ekran kartı alınır? Ben de 3-4 ay önce 4 bin ₺'ye RX 570, Ryzen 3 1200, 16 GB RAM'li sistem topladım ama şu an bu ekran kartı bile tek başına 4 bin ₺ ediyor.

APU sistem bile önerecekseniz o halde konu sahibinin bütçesini öğrenip önerin ve ayrıca PSU değiştireceğini söylemiş, o halde gayet de kullanışlı bir sistem. SSD yine Izoly markasına ait ve ne kadar iyi bilinemez, ona da Windows'u kurar, önemli dosyalarını daha sağlam bir diske yükler, en azından SSD sorun çıkarsa en fazla yeni bir işletim sistemi kurar kendisi.
Söylediklerinize "kısmen" de olsa katılıyorum. Sistemlerinde de iş sadece PSU ve SSD ile bitmiyor. Ekran kartı, anakart, kasa, RAM gibi parçalar var. Bunlar da çok hem de çok kalitesiz. Bu yüzden İzoly'den bir çöp kovası bile alınmaz.

Söylediklerinize "kısmen" de olsa katılıyorum. Sistemlerinde de iş sadece PSU ve SSD ile bitmiyor. Ekran kartı, anakart, kasa, RAM gibi parçalar var. Bunlar da çok hem de çok kalitesiz. Bu yüzden İzoly'den bir çöp kovası bile alınmaz.

Ben zaten sistemi al hemen demedim, maalesef ki herkesin genel problemi şu ki okuduğunu anlamıyor ya da okumayı bilmiyor direkt yapıştır hazır cevabı geç. Madem ki konu sahibinin bütçesi bu sisteme yetiyor fakat bu sistem alınmıyorsa aynı bütçeye sistem önersinler de biz de diyelim ki "Vay arkadaş 2021 bahar döneminde 4 bin ₺'ye şöyle bir sistem var, gerçekten iyiymiş." Ama yok arkadaşım yok böyle bir şey. Herkes aynı cevabı alt alta floodlamış. Varsa 4 bin ₺'ye sistem önerin o zaman. Aynı şeyi yazmanın mantığı yok. Firmanın adı çıkmış 9'a, inmez 8'e resmen. Sinerji'den sistem alıp birebir hiç değiştirmeden sitelerinde 500-1.000 ₺ ucuza koysalar yine "AbOww Izoly SaTiYor, AlMa AbOWWw" yazacaklar var.

Aynısını GameGaraj'dan alınca daha ucuz oluyor 😂?

1616659775528.png

SSD olarak;

PSU değiştirmeye de gerek yok. SSD'de 500GB ve kaliteli.
Firmanın adı çıkmış 9'a, inmez 8'e resmen. Sinerji'den sistem alıp birebir hiç değiştirmeden sitelerinde 500-1.000 ₺ ucuza koysalar yine "AbOww Izoly SaTiYor, AlMa AbOWWw" yazacaklar var.

Yazılan parçaları göndermezlerse ne olacak? Yapmadıkları iş değil.

Ben zaten sistemi al hemen demedim, maalesef ki herkesin genel problemi şu ki okuduğunu anlamıyor ya da okumayı bilmiyor direkt yapıştır hazır cevabı geç. Madem ki konu sahibinin bütçesi bu sisteme yetiyor fakat bu sistem alınmıyorsa aynı bütçeye sistem önersinler de biz de diyelim ki "Vay arkadaş 2021 bahar döneminde 4 bin ₺'ye şöyle bir sistem var, gerçekten iyiymiş." Ama yok arkadaşım yok böyle bir şey. Herkes aynı cevabı alt alta floodlamış. Varsa 4 bin ₺'ye sistem önerin o zaman. Aynı şeyi yazmanın mantığı yok. Firmanın adı çıkmış 9'a, inmez 8'e resmen. Sinerji'den sistem alıp birebir hiç değiştirmeden sitelerinde 500-1.000 ₺ ucuza koysalar yine "AbOww Izoly SaTiYor, AlMa AbOWWw" yazacaklar var.

Crucial Ballistix 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 BL8G26C16U4R-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Kutusuz, ama kaliteli.)

Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Kutulu, ama Crucial dan kötü.)

4000 TL civarı. Ve çoooook daha iyi o İzoly "gamer" PC den.

3943 TL Tutuyor.

Bütçeyi aşma imkanınız varsa o ssd yerine şunlardan birini almanızı öneririm:

Bu gördüğünüz hazır sistemi kardeşime almak istiyorum. Sizce değer mi?

PSU'yu değiştireceğim. Bunun dışında bir değişiklik yapmak istemiyorum.

Gaminggentr, İtopya, Izoly buralardan uzak dur kanka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı