J4+ ROM kurma adımlarım doğru mu?

Hocam son attığınız dosya işe yaradı TWRP menüsü geldi ROM'u kurayım mı?
Ne kadar sevindim bilemezsin 😀 . Önce sistemin komple yedeğini SD kartınıza alın. Restore kısmından bütün seçenekleri tikleyin ve SD karta Backup'ınızı alın. Bu çok önemli, eğer herhangi bir hata yaparsanız sonrasında geri dönüş seçeneğimiz olur. Eğer fotoğraflarınızı falan daha önceden yedeklediyseniz silme işlemine geçeceksiniz. Wipe/Advenced Wipe ardından USB OTG ve SD Card haricindeki hepsine tik atın. Ardından Install sekmesine gelin ve SD karınızdaki ROM'u seçip kaydırın. Bu arada bütün bu işlemleri yapmadan önce Restore bölümünden ayrıca olarak sadece EFS'nin yedeğini alın. Belki IMEI silinebilir. Sonrasında bulabilmemiz için işimize yarayacaktır.
Hocam beklemedeyim, konuyu takip ediyorum. Karmaşıklık olmasın diye sadece siz yazın. :D
Estağfirullah hocam ne olacak 🙂 . Sonuçta bilgilerimizi paylaşıyoruz. Bunlar herkesin işine yarayacak.

Hocam Wipe kısmında Failed hatası aldım şuan ROM'u kuruyor du şimdi Failed to mount /data hatsı verdi şimdi ne yapmam lazım Reboot System mi diyeyim?
Reboot demeyin sistem açılmaz zaten. Wipe kısmına gelip data kısmını tekrar silin ve tekrar ROM'u kurmaya çalışın. Olmazsa Wipe kısmında Repair'e girin ve DATA bölümünü EXT4'e çevirin sonra tekrar ROM'u yazdırmaya çalışın. Bu kısmı takmayın. Önce EXT2'ye çevirin sonra tekrar EXT4'e çevirin.

Reboot demeyin sistem açılmaz zaten. Wipe kısmına gelip data kısmını tekrar silin ve tekrar ROM'u kurmaya çalışın. Olmazsa Wipe kısmında Repair'e girin ve DATA bölümünü EXT4'e çevirin sonra tekrar ROM'u yazdırmaya çalışın. Bu kısmı takmayın. Önce EXT2'ye çevirin sonra tekrar EXT4'e çevirin.
Hocam Failed to mount '/data' (Invalid argument) hatasını alıyorum.

@Baş-ül Adam Hocam cidden şuan kurmayı başardım size çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu arada Play Store yok hocam telefonda GAPSS'i yükleyeyim mi?

Son düzenleme:
Dediğimi yapınca olması lazımdı. Biraz daha araştırıyorum şimdi. Siz tekrardan DATA'yı EXT2'ye dönüştürüp tekrar EXT4'e çevirin. Ben de araştırayım.

@Baş-ül Adam Hocam cidden şuan kurmayı başardım size çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu arada Play Store yok hocam telefonda GAPSS'i yükleyeyim mi?
Sonunda 😉 .

Dediğimi yapınca olması lazımdı. Biraz daha araştırıyorum şimdi. Siz tekrardan DATA'yı EXT2'ye dönüştürüp tekrar EXT4'e çevirin. Ben de araştırayım.

Sonunda 😉 .
DATA'yı EXT' yapınca oldu hocam. Ama Play Store yok. GAPSS'i yükleyeceğim sanırım.

Hadi şimdi telefonun hangi işletim sistemini kullandığını bulalım. CPU-Z'yi apk indirip System ve SOC sekmesini buraya atın. 😀 Adınıza sevindim bu arada güle güle kullanın.

Hadi şimdi telefonun hangi işletim sistemini kullandığını bulalım. CPU-Z'yi apk indirip System sekmesini buraya atın. 😀 Adınıza sevindim bu arada güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim.
Hocam CPU-Z için bir fotoğraf görüntüleme uygulaması olmadığı için paylaşamıyorum. Ama işlemci Qualcomm SnapDragon 425

Çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim.
Hocam CPU-Z için bir fotoğraf görüntüleme uygulaması olmadığı için paylaşamıyorum. Ama işlemci Qualcomm SnapDragon 425
Rica ederim. Zaten sistem büyük ihtimal ARM64. Yani daha önceden indirdiğiniz GAPPS'i kurabilirsiniz. Güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı