J4+ ROM kurma adımlarım doğru mu?

Hocam öyle değil Devre dışı ile Sadece ADB seçenekleri var.
O zaman özel bir ROOT dosyasına ihtiyacımız olacak. Ama ROM'u yapan arkadaş bir şey belirtmemiş. Diğer bir seçenek de ROM'u tekrar kurup bu kez GAPPS Micro kurmak. Ama o kadar olaydan sonra daha da uğraşmayalım. Neden ve neyi silmek istiyorsunuz bu arada?

O zaman özel bir ROOT dosyasına ihtiyacımız olacak. Ama ROM'u yapan arkadaş bir şey belirtmemiş. Diğer bir seçenek de ROM'u tekrar kurup bu kez GAPPS Micro kurmak. Ama o kadar olaydan sonra daha da uğraşmayalım. Neden ve neyi silmek istiyorsunuz bu arada.
Hocam Stock sürümünü indirdim ve Keeps, Play Filmer, Google Pay, Duo gibi gereksiz uygulamalar.

Hocam Stock sürümünü indirdim ve Keeps, Play Filmer, Google Pay, Duo gibi gereksiz uygulamalar.
Böyle bir şey var. GAPPS'i siliyor. Sildikten sonra da TWRP üzerinden GAPPS Micro yüklesek sanırım olacak.

Böyle bir şey var. GAPPS'i siliyor. Sildikten sonra da TWRP üzerinden GAPPS Micro yüklesek sanırım olacak.
Denerim hocam. Peki GAPPS ile yüklediğim uygulamaları siliyor mu?

Hocam size zahmet olmazsa nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Yapılması için Kök gereklidir yazıyor bu arada.
Kök izni gerekliyse yapılamayacaktır zaten. Uygulamalar için ROM'un kök erişimi yok. Şöyle bir şey buldum bir de ama hiçbir şey belirtmemişler. Hangi Android sürümü hangi ROM diye.

Kök izni gerekliyse yapılamayacaktır zaten. Uygulamalar için ROM'un kök erişimi yok. Şöyle bir şey buldum bir de ama hiçbir şey belirtmemişler. Hangi Android sürümü hangi ROM diye.
Hocam Youtube üzerinden araştırıp herhangi bir Root atsam bir sıkıntı çıkar mı?

Herhangi bir ROOT olmaz. O ROM için özel bir dosyası olması gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapsam işe yaramaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı