Maxest Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 110 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #1 Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung J5. Çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var?
Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung J5. Çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var?
Çözüm Cryptopat 13 Şubat 2023 Maxest dedi: Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung j5. çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirin hocam kesin cözüm.
Maxest dedi: Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung j5. çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirin hocam kesin cözüm.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 13 Şubat 2023 #2 Telefonunuzu ne zaman almıştınız? Piller de diğer her şey gibi eskiyor ve değiştirmeniz gerekebiliyor. Artı 0 Eksi
Telefonunuzu ne zaman almıştınız? Piller de diğer her şey gibi eskiyor ve değiştirmeniz gerekebiliyor.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 13 Şubat 2023 #3 Bizde de J7 var onunda şarjı çok hızlı gidiyor zamanla olan şeyler. Batarya değiştirilirse sorun kalkar bence. Artı 0 Eksi
Bizde de J7 var onunda şarjı çok hızlı gidiyor zamanla olan şeyler. Batarya değiştirilirse sorun kalkar bence.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Şubat 2023 #4 Eski telefonumda otg kablosuyla uğraşırken iki kere sarj entegresini pişirdim. O cihazda kronik sorun var. Artı 0 Eksi
Eski telefonumda otg kablosuyla uğraşırken iki kere sarj entegresini pişirdim. O cihazda kronik sorun var.
KS KS Maxest Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 110 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #5 Tim dedi: Telefonunuzu ne zaman almıştınız? Piller de diğer her şey gibi eskiyor ve değiştirmeniz gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Telefonu alalı 1 Ay'a yakın oldu zaten öğrenciyim telefonu yorucak uygulama falan yok. Artı 0 Eksi
Tim dedi: Telefonunuzu ne zaman almıştınız? Piller de diğer her şey gibi eskiyor ve değiştirmeniz gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Telefonu alalı 1 Ay'a yakın oldu zaten öğrenciyim telefonu yorucak uygulama falan yok.
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #6 Maxest dedi: Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung j5. çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirin hocam kesin cözüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Maxest dedi: Başlıkta dediğim gibi telefonum Samsung j5. çok oynamıyorum, pek oyun oynamam. Acaba anakartında sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Bataryayı değiştirin hocam kesin cözüm.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Şubat 2023 #7 Resimdeki bölge aşırı ısınıyor ve telefon şarjdayken şarjı azalıyorsa dediğim gibi şarj entegresi arızalı. Onun haricinde sadece geç şarj oluyor ve şarjı kısa sürede bitiyorsa bataryası eskimiştir. Şuan elimdeki de aynı durumda. Dosya Ekleri IMG_20230213_232401~2.jpg 118,6 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Resimdeki bölge aşırı ısınıyor ve telefon şarjdayken şarjı azalıyorsa dediğim gibi şarj entegresi arızalı. Onun haricinde sadece geç şarj oluyor ve şarjı kısa sürede bitiyorsa bataryası eskimiştir. Şuan elimdeki de aynı durumda.