Jailbreak Nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya kocaman bir kanıt yazısı koymakta kendimi haksız olarak görmüyorum:
İlk önce jailbreak in bir virüs olup olmadığına nasıl karar verdin bunu bize söyler misin ?
bizde öğrenelim.
2- Hadi ben yanlış gördüm bu kadar arkadaşta mı ? yanlış gördü affınıza sığınarak soruyorum.
Jailbreak kullanmak her zaman bir ayrıcalık olacak ve siz bu ayrıcalıktan yararlanamayacak sınır kişiden biri olacaksınız. Bununda altını çizerek söylüyorum, yaklaşık 2008'den beri iPhone kullanıyorum ve hepside jailbreakliydi ve ben hiçbir zaman virüs ile karşılaşmadım. iPhone'a yani virüs bulaşmayan bir sisteme virüs ile jailbreak nasıl yapılır ben anlamadım?
Genellikle bunu bir sabit açık yolu ile yaparlar ve sistem bunu hiçbir zaman virüs olarak görmez, sessizce Cydia yüklenir sistem normal kullanıma devam eder. Ayrıca siz jailbreak değil diğer tüm kırılan sistemlere virüs yüklenir demiş oluyorsunuz ?(!) (kafamda deli sorular)
o zaman hepimiz bu zamana kadar virüs kullanmış oluyoruz, hadi bakalım birde buradan yak!

Bir iPhone kullanıcısı olarak diyorumki Jailbreak telefona virüs ile yüklenmez, açık ile yüklenir açık ile yüklendikten sonra o açıktan zaten yüklendikten sonra kapanır gider. Jailbreak garantiyi götürür mü ? acaba bir düşünün daha bundan 2 ay önce JAİLBREAK'lı telefonumu Apple Store'den yenisi ile değiştirdim(Garanti yardımıyla) ve Telefonu veya iPad, iPod'u sıfırladıktan sonra zaten jailbreak gider cihaz saf sistemine döner. Ve garantideki görevli kişinin buna önceden jailbreak yapmışsın diyebileceğini zannetmiyorum! Siz bunların tam tersini söylüyorsunuz yapmayın kardeşim kendinize yazık ediyorsunuz hem buradaki yeni iPhone kullanıcıları yanlış bilgiler alıyor, yapmayın dediklerinizi tüm saçmalıktan ibaret. Ve ayrıca iPhoneYardim.net sitesine bir daha laf atmamanız konusunda sizi uyarıyorum.
Sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
iPhoneYardim.net sitesine laf atan felan olmadı. JAİLBREAK ile özgür oluyorsunuz bilmem ne gibi şeylerle apple'nin popülerliliğinden faydalanarak binlerce kişiyi toplayan siteler mevcut.

Sizde JAİLBREAK yaparak bu sitelerin eline gönül rahatlığı ile düşerbilirsiniz o zaman ne diyim. Ama kimse JAİLBREAK'ın apple ile yapılan kullanıcı sözleşmesi üzerinde dahi yasal ve güvenlidir gibi şeyler uydurmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı