James Donkey 710 İncelemesi V2 (Uzun Dönem)

Herkese selam, 30 Aralık 2020 günü yaptığım ilk incelemeden sonra bir uzun dönem incelemesi yapmaya karar verdim. İsterseniz ilk incelemeye James Donkey 710 İncelemesi buradan gidebilirsiniz.

-İlk olarak kulaklığın fiyatından bahsedelim. Kulaklık 220 TL bulunduğumuz koşullarda ucuz sayılabilecek bir kulaklık.
-Kulaklığı gerçekten F/P bir kulaklık.
-Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi bu fiyat aralığına göre gerçekten güzel.
-Kulaklık gerçekten çok rahat bilgisayar başında çok uzun süre oturan biri olarak, uzun süreli oturduğum zamanlar hiçbir sorun çıkarmadı ağrı vs.
-kullandığım süre boyunca kulaklığın pedlerinde bir zedelenme bir sökülme yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına da gelmiyor 1-2 sene için de pedlerde zedelenme görüldüğünü söylüyorlar.
-Son olarak bu kulaklığı alacak kişiler için yaşadığım tüm sorunları ve çözümlerini paylaşacağım.
-Öncelikle kulaklığın sürücüsü İncehesap sitesinde mevcut.
-Kulaklığı aldığımda ilk yaşadığım sorun bir dip sesti, gerçekten rahatsız edici bir dip ses vardı ama çözümü cidden basit.

1617954779706.png


-Kulaklığın arka bölümünde sesi ayarlamak için bir tekerler var. Bu tekerleği en sona (en yüksek sese) getirdiğiniz zaman dip ses tavan yapıyor ve bunu çözmek için yapmanız gerek tekerden sesi en yükseğe alıp dip ses gidene kadar sesi tekerlekten kısmak çok değil, azıcık en yüksekten aşağı indireceksiniz, emin olmak için bilgisayarda hiçbir şey açık değilken kulaklığı takıp tekerden dip ses olmayan en yüksek sese ayarlamanız, ardından o tekere hiç değmeyin, bilgisayar üzerinden sesi ayarlayın.
-Ve driver ayarları, driver ayarları kulaklığın ses kalitesine ciddi anlamda etki ediyor sizin için ayarların ekran görüntülerini atacağım.

1617955049907.png


1617955069338.png


-Ayrıca küçük bir ayrıntı var.

1617955100457.png


Buradaki C bölümü tam kafanızın üstünde olacak default halinde kafanızın birazcık solunda onu da eliniz ile tam kafanınzın üstüne getirin.

Bu ayarları yaptıktan sonra kulaklığın hiçbir sorunu kalmıyor.

Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Ben şahsen %100 tavsiye ederim. Bu fiyat aralığında gayet iyi bir kulaklık. Tabii bu 2 incelemeden sonra siz de karar verebilirsiniz.

Kulaklığa ve driver a bu linklerden ulaşabilirsiniz.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklığı bende uzun süredir kullanıyorum. Son zamanlarda müzik dinlerken cızırtı sesi geliyor. Sende var mı bu sorun?
Hayır hiç cızırtı sorunu yaşamadım.
Elinize sağlık bende James Donkey 710 kullanıyorum ve memnunum. 120 TL'ye almıştım ve bundan daha iyisi o fiyata yok.

Bende 170TL'ye almıştım ama stok sorunundan dolayı 600TL'ye çıkmıştı inceleme için indirimi bekliyordum :D
 
Bende zamanında 120TL'ye almıştım fiyatına göre gayet iyiydi neredeyse 1 sene oluyor çok hafif soyulmalar var anlattığınız gibi bir kulaklık ancak ben dip ses sorunu yaşamadım. Ancak bence 220TL'ye alınmayacak bir kulaklık.
 

Geri
Yukarı