James Donkey 710 İncelemesi

SSD yi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim.Kulaklığı da merak ediyordum güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.

Hala kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz? Birde mikrofonu nasıl acaba cızırtı vs. var mı?

Hala kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz? Birde mikrofonu nasıl acaba cızırtı vs. var mı?
ses kalitesi bayaa iyi sadece benim masasya hızlıca vurdugum için kendi mikrofonu bozuldu bende kapagını acıp kulaklık mikrofonunu lehimledim kendi mikrofonuda baya iyi ama butcen varsa 712 modelini al.

Arkadaşlar kulaklığı alalı 1 sene oldu ve bana mısın demeden çalıştı. Parasını hakediyor gibi.

Ben ürünü alalı 10 ay oldu. Çok memnunum fakat sol pedi ufaktan soyulmaya başladı. Günümün 2/3'ünü bilgisayarda geçiriyorum ve her zaman kafamda. Normal herhalde.

Bozulunca yazar mısınız? Alacaklara örnek olsun.
James Donkey 712 aldıktan 7 ay sonra sol kulaklık bozuldu ancak bu tarz durumlar gayet normal. Servise gönderdim gitmesi gelmesi 1 haftayı buldu. Şuan kullanıyorum gayet memnunum. Kulaklık her şeyi fazlasıyla karşılıyor.

İncehesapta Cuma günü indirimlerini bekliyorum indirim olursa 712 düşünebilirim.

Hala kullanıyorum çok memnunum. Bir kere düşürmeme rağmen bana mısın demedi hala ilk günkü gibi çalışıyor. Mikrofonu gayet güzel. Oynadığım oyunlar online tabanlı olduğu için sürekli discord sunucusundayız arkadaşlarım hiç cızırtı var demedi.

Son durumu söyleyebilir misiniz acaba?
Kırılma, bozulma vs. oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…