James Donkey JD240 SSD İncelemesi

Hayırlı olsun. Fiyatı ucuz olduğu için tercih edilebilir bana kalırsa. Düşük bütçeli kişiler için. Alsaydım performans beklemezdim şahsen. Sonuçta çok ucuz. Umarım ileride sizi üzmez.
Ben SSD'de Samsung'dan şaşmıyorum açıkcası

Benim 500gb olanı alalı 6 ay olmuş. Eve gidince bir test de ben yapayım bakalım ne kadar veri yazmışım sağlık ne kadar düşmüş ve hız konusunda bir düşüş varmı görmüş oluruz.
Eve döndüm ve aynı yazılımları kullandım.
İyi hatırlıyorum yazma konusunda benim ssd pek de iyi değildi. Hala iyi değil.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    299,7 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:
Hala kullanıyor musunuz ? Bir sıkıntı çıktı mı ?

Forumda sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardı umarım memnun kalırsın. Şahsen ben o uyumluluk sorunlarını görünce alacağım sistemdeki ssd'yi adata marka olarak değiştirdim.

Ben hala kullanıyorum. Şu anki durum yukarıda paylaştığım testlerden daha iyi. İşletim sistemini yeniden kurduktan sonra aldığım sonuçlar çok daha iyi çıktı.

Ayrıca çocukların bilgisayarı ve ayrıca test için kullanmak maksadı ile 2 tane daha jd120 aldım. 1155 pin 3. Nesil i5 sistem açılış kapanış ve genel kullanım olarak başka bir sisteme dönüştü.

Şuan ben aktif olarak kullanmıyorum ama kullanan kişilerden bir şikayet duymadım.

Hocam kullanıyor musunuz hala? Memnun musunuz uzun vadede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…