James Donkey JD240 SSD İncelemesi

Durum nedir?

Hocam durum nedir?

Son düzenleme:
Durum nedir?

Hocam durum nedir?

Şu anda elimde bir adet 120GB 1 adet 500GB bir adet 1TB JD SSD mevcut. 1TB olanda ana işletim siatemi yüklü sorunsuz. 500GB olanı taşınabilir disk kutusuna taktım oldukça iyi çalışıyor hala ama az kullanılıyor doğal olarak. 120GB olanda kendi sistemimde takılı ve içinde MacOS yüklü onda da henüz bir sorun yaşamadım.

Bu Çin Mali ucuz maliyetli kısa ömürlü devre elemanları kullanan markayı kesinlikle almazdım D gibi YouTube kanallarında fiyatı ucuz Çin menşeili ürünleri övmeye bayılıyorlar sorarsan kendilerine abi bizi “fepe” öneriyoruz ya derler yemişim sizin “fepe” nizi şu ülkemin insanı Çin markalarını ucuz diye övmeyi ne kadar seviyor anlamış değilim bir süre sonra ellerinde kalınca anlarlar neyin ne olduğunu. Bence paranızı çok yanlış bir ürüne vermişsiniz söylemek isterim en azından Kingston veya Samsung gibi yıllardan beri bu işle uğraşan bir firmadan SSD almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…