Mr.Joker09
Hectopat
Bu monitörde G-Sync açılır mı?
James Donkey yerine üzerine biraz daha katıp Viewsonic alabilirsiniz. Bu monitörün G-Sync özelliği yok FreeSync var.
FreeSync monitörlerde Nvidia'dan bağımsız Adaptive-Sync açılabiliyor, aynı işlevi görüyor sadece Nvidia tarafından geliştirilmedi. MSI MAG241C cihazımda sorunsuz kullanıyorum aylardır.James Donkey yerine üzerine biraz daha katıp Viewsonic alabilirsiniz. Bu monitörün G-Sync özelliği yok FreeSync var.
Biliyorum FreeSync özelliği olduğunu G-Sync açılır mı diyorum?James Donkey yerine üzerine biraz daha katıp Viewsonic alabilirsiniz. Bu monitörün G-Sync özelliği yok FreeSync var.
Daha iyileri ne?Hocam almayın bu monitörü aynı fiyata daha iyileri var.
FreeSync monitörlerde Nvidia'dan bağımsız Adaptive-Sync açılabiliyor, aynı işlevi görüyor sadece Nvidia tarafından geliştirilmedi. MSI MAG241C cihazımda sorunsuz kullanıyorum aylardır.
Onun dışında dediğinize katılıyorum, James Donkey pek iyi bir marka değil aynı fiyata AOC'un 144Hz monitörü mevcut.
O monitörde G-Sync açılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.