James Donkey JD27GM144 27" 144 Hz 1 ms incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır, merakla bekliyorum o testi. Özellikle ölü piksel testini kayda al da hep beraber görelim.
 
Hepsini alacağım göndereceğim bakım o zaman böyle boş konuşacak mısın?
Boş konuşmuyorum, gerçeği söylüyorum ki bu seni epey rahatsız etti heralde. @UmuTzn 'in de dediği gibi üç beş numarayla iade etmeni önlüyorlar. Olaya at gözlükleriyle bakıyorsun. Bu gidişle sen daha çok kaybedersin. Daha fazla da tartışmayacağım. Kalitesinin ne halt olduğu belli olan bir şeyi inkar ediyorsun. Uğraşmaya değmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım sorun çıkarmaz da söylediğiniz lafları bir bir geri almak zorunda kalmazsınız. Kimse bu forumda sizlerin kötülüğünü düşündüğü için biraz daha pahalı ama bilindik markalara yönlendirmiyor. Sonradan mağdur olmamanı, olsanız bile hakkınızı rahat bir şekilde arayabilmeniz için öneriliyor. Ama bunu dahi direkt olarak reklam veya marka taraftarlığı olarak yorumlayacak kadar sığ görüşlü iseniz buna yapılacak bir şey yok maalesef. Bir de sürekli tanıtımı yapılan markaların bile çok sayıda kötü üretimi, kronik sorunlu ürünleri var onları da burada tek tek belirtiyor herkes. Yoksa milletin işi gücü yok size daha fazla para mı harcatacak.
 
Sinirden değil birçok kişi ürünü kullanmadan boş konuşuyor benim üründe eksik gördüğüm 2 şey var bır monitörü tutan aparat çok kalitesiz. Bir de ekranı IPS olmadığı için çok canlı değil ama oyunlarda TN panel çok daha iyi.
Ben sırf klavyesi ile ilgili daha geçen forumda en az 3 tane başlık gördüm tuş bozulması ile ilgili (klavye nasıl bozulur hocam ?). Eğer gerçekten bahsedildiği gibi fiyat / performans ürünüyse, diğer markalar bizi güzel kazıklıyor =). Benim anladığım bu.

Konunun daha fazla dağılmaması için ve belki ön yargıları bir nebze kırmak adına yapacağınız incelemeyi merakla bekliyorum. Son olarak ve tekrardan hayırlı olsun umarım bir problem yaşamazsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nadiren de olsa, bazı monitörlerde 144 Hz yenileme hızında kullanılırken ekranda birkaç saniyelik kararmalar ve renklenmelerle ilgili geri dönüşler aldık.

Siz de bu durumla karşılaştıysanız monitörünüzü hemen yazılım güncellemesi için bize gönderin. Biz de yazılımı güncelleyip monitörünüzü, yanında bir James Donkey 112C Mouse ve JD450 Mouse Pad hediyesi ile birlikte size geri gönderelim.

Not: Kargo ücretleri tarafımızca karşılanacak olup, 10245747 anlaşma kodunu kullanarak Yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla
Diye bir mail aldım bugün dun akşam bu durum başıma geldi dedim. Geçer ama başka bir firma olsa bu tarz da mail atmaz hatta aramaz bile ürünlerinin arkasında duran bir firma paneli de Samsung'la aynı kalasma da olan AUO firması araştırırsanız görürsünüz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diye bir mail aldım bugün dun akşam bu durum başıma geldi dedim. Geçer ama başka bir firma olsa bu tarz da mail atmaz hatta aramaz bile ürünlerinin arkasında duran bir firma paneli de Samsung'la aynı kalasma da olan AUO firması araştırırsanız görürsünüz.

İşte bazı sözde çok bilen arkadaşlar monitörü bilip bilmeden kötülüyor herkesin 3 bin 5 bin parası yok cihazı çok sevdim bakalım hayırlısı. Bu arada ben PC topladığım için PC yok. D-Smart'tan görüntü aldım ola ki 144 Hz alamasam nasıl göndereceğim firmaya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini kanıtlamış markaların aynı bütçede daha kaliteli ürünleri var. Param olmadığı için kalitesiz ürüne yöneldim argümanı sizi haklı çıkarmıyor. Size bu fikri tanıtım yapan kanallar veriyor. Kaliteli markaların pahalı ürünlerini inceliyorlar. Düşük-Orta bütçede bu kalitesiz ürünleri tanıtarak sizi bu ürünlere yönlendirip parayı cebe atıyorlar. Olan sizin paranıza oluyor. Kısa sürede bozulana kadar bu kalitesiz ürünü kullanıyorsunuz. Ürün bozulup garantiye yolladığınızda ise kullanıcı hatası olarak lanse ediliyor. Bilgili arkadaşlar gayet güzel cevaplar vermişler. Ama siz büyük resmi göremiyorsunuz.

Bu Eşşek ile GamePower markasını savunan arkadaşlar sürekli aynı kelimeyi kullanıyor. ÖNYARGI ÖNYARGI ÖNYARGI ortada bir önyargı yok. Teknoloji forumlarında bu ürünü alıp memnun kalan kullanıcı istisnalar haricinde neredeyse yok. Memnun kalanların büyük çoğunluğu hayatında kaliteli ürün kullanmamış olduğu için ürünü iyi sanıyor. Yada aldığı ürüne kötü demek istemiyor.
 
Bedava verseler ben yine ışık sızması olan ve HDMI portu bile olmayan Asus VP247 monitörümü seçerim. En azından fişi çektiğinde adamakıllı devam eden 3 senelik garantisi ve arkasında duran bir marka olacak. Nerede görülmüş garantinin yanında fare gönderildiği. "Göz nasıl boyanır?" sorusunun en net cevabı bu olsa gerek. Uzun kullanımda size sıkıntı çıkartacağından hiç şüpheniz olmasın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı