Daha fazla
Son cümleye kadar çok iyi gidiyordun ama final olmadı. Para için ve itibar mı? Bahsettiğimiz kişi Abdullah Hacıgül değil mi ya? Klavyeye vurarak sağlamlık testi yapan, kafa atarak basım testi falan yapan kişiden bahsediyoruz dimi? Yaptığı sonuç olarak "İŞ" para için bazı şeyleri yok saydığını artık anlamanız lazım. Eğer bir itibardan bahsedeceksek ve her koşulda aynı şekilde konuşacak kişiler arayacaksak "Teknoseyir" bahsediyor olmamız gerekiyor.Şahsen ben markanın klavyesini kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir şey ucuz diye kuşku duyulur elbet ama içindeki parçaların kalitesi beni tatmin etti. Micron’un bünyesindeki bir marka üretmiş içindeki yongayı ve çalışma ömrü 1.5 milyon saat deniyor. İçine windows ve oyun yükleyeceğimden veri kaybetme sorunum olmaz ve zaten böyle bir durumla da karşılaşacağımı zannetmiyorum. Yani ürün uygun ama şahsen böyle(youtube kanalının ismi verilip verilmediğini bilmiyorum) bir kanalın sırf para için itibarını zedeliyecek bir video çekeceğini zannetmiyorum.