James Donkey JD480 alınır mı?

Şahsen ben markanın klavyesini kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir şey ucuz diye kuşku duyulur elbet ama içindeki parçaların kalitesi beni tatmin etti. Micron’un bünyesindeki bir marka üretmiş içindeki yongayı ve çalışma ömrü 1.5 milyon saat deniyor. İçine windows ve oyun yükleyeceğimden veri kaybetme sorunum olmaz ve zaten böyle bir durumla da karşılaşacağımı zannetmiyorum. Yani ürün uygun ama şahsen böyle(youtube kanalının ismi verilip verilmediğini bilmiyorum) bir kanalın sırf para için itibarını zedeliyecek bir video çekeceğini zannetmiyorum.
Son cümleye kadar çok iyi gidiyordun ama final olmadı. Para için ve itibar mı? Bahsettiğimiz kişi Abdullah Hacıgül değil mi ya? Klavyeye vurarak sağlamlık testi yapan, kafa atarak basım testi falan yapan kişiden bahsediyoruz dimi? Yaptığı sonuç olarak "İŞ" para için bazı şeyleri yok saydığını artık anlamanız lazım. Eğer bir itibardan bahsedeceksek ve her koşulda aynı şekilde konuşacak kişiler arayacaksak "Teknoseyir" bahsediyor olmamız gerekiyor.

Tamam o zaman o kanalın yorumlarını hiç ele almanış olayım çok tanıdığım biri değil ama youtube teknoloji ürünleri açısından bilinen biri olduğu için örnek göstermiştim. O şahsın yorumlarını ele almasakta içindeki malzeme kalitesi ve garanti avantajı ve benim kullanım amacım için gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten hatrı sayılır kişi de ssd’yi bu amaçlarla kullanıcak. Tabi zaman gösterecek her şeyi sonuçta klavye mouse’u iyi olan bir marka ssd’de de iyi olacak diye bir kaide yok.

Yakın zamanda SSD almış olmasam kesinlikle alırdım. Bence alınabilecek bir ürün fiyat olarak. 3 yıl ürünün arkasında durup değiştirme fırsatıda güzel bir avantaj. Kullanmadan görmeden insanların direk kötü marka alınmaz çin malı vb yakıştırmaları çok saçma geliyor teknoloji konusunda paylaşımlar yapılan bir sitede yeniliğe değişime az açık olmalıyız.
Fiyatlar birbirine yakın riski bölüp önce 120 veya 240 GB lık alıp memnun kalırsan 1 tane daha eklemen daha mantıklı olmaz mı ?

Kingdian firması üretiyor gerçektende çinin en iyi ssd üreticilerinden aliexpresste ve incelemelerince iyi sonuçlar veriyor zaten kingdian yıllardır ssd işi yapıyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı