James Donkey SSD düşük hız problemi

Marchempas

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar JD 120GB SSD 510 MB / 440 MB var fakat hız konusunda bir sorun yaşıyor gibiyim.
  • PC açılış hızı = 16 saniye
  • PC kapanış hızı = 6 saniye
Bu hızlar normal mi bu SSD için?

1576230257145.png

Performans sonuçları bu şekilde şimdiden cevaplar için herkese teşekkürler.

Eşek güzel değerler vermiş. BIOS'tan Fast Boot ya da Ultra Fast Boot'u aktifleştirmeyi deneyebilirsiniz. Sistem -> Gelişmiş Sistem Ayarları -> Başlangıç ve Kurtarma -> İşletim sistemleri listesini gösterme süresi -> tiki kapatın ya da süreyi 0 olarak ayarlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Unutmamak gerekiyor, yeniden başlat komutu ve kapalı sistemi açma süreleri arasında ciddi fark vardır. Söylediklerimi yaparsanız sisteminizin çok kısa sürede açılacağını görebilirsiniz. Sistem açıldıktan sonra bilgisayarın kendisine gelmesini on dakika bekleyen bir nesildenim. 6 saniye veya 16 saniye benim için pek fark etmiyor. Umarım yardımcı olmuştur size.

Aynı ürünü 1 yıldan fazladır kullanmaktayım. Açılış 6-8 saniye, kapanış ise 2-3 saniye sürüyor. Sizin açılış süreniz yüklü olan uygulamalara göre farklılık gösteriyor sanırım. Değerleriniz normal. CDM yaptığımda çok yakın değerler alıyoruz sizinle. Kendi değerlerimi yükledim. Çok bilgim yok fakat 3. sırada okuma ve yazma hızlarımız dışında anormallik göremedim. Bilgili arkadaşlar detaylı cevap verecektir.

Dosya Ekleri

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Ben de herkesin fiyat performans diye tavsiye ettiği Adata'nın ssdsini kullanıyorum ve birebir aynı performansı alıyorum.. Üstüne bir de sata çıkışındaki ince parça kırıldı ve kablodaki sata girşinin içerisinde kaldı.. Bu ssdyi sadece bu kabloyla kullanmam ve her seferinde sabitleyerek bağlamam gerekiyor... Ama tabi ki laf edemeyiz bu Adata.. Eşşek meşşek diyip sebepsiz haterlık yapmaya devam edebiliriz...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı