Anladım yani Anker Q, JBL GO 3'ten daha iyi diyorsunuz o zaman Q'yi tercih etmek daha mantıklı olacaktır sanırım.
JBL eskisi kadar iyi değil maalesef. Anker olanı tercih edin mümkünse. Garanti ve satış sonrası hizmetleride JBL'den daha iyi.
Anladım yani Anker Q, JBL GO 3'ten daha iyi diyorsunuz o zaman Q'yi tercih etmek daha mantıklı olacaktır sanırım.
Yalnız jbl go2 ve 3 arasında çok fark var. Hem ses hem batarya hem malzeme kalitesi olarak. Arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz.![]()
Anker SoundCore Motion Q Bluetooth Hoparlör - PttAVM
Anker SoundCore Motion Q Bluetooth Hoparlör Anker SoundCore Motion Q Bluetooth Hoparlör (Anker Türkiye Garantili) - 2025www.pttavm.com
Bunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. JBL GO 2'de var fakat bu varken JBL'i elime almam o kadar diyorum.
JBL GO 3 deneme şansım olmadı ama bundan iyi olduğunu düşünmüyorum.
Go3 çok kompakt. Her yere rahatça götürebilirsiniz. Su geçirmiyor. JBL go2 ve 3 arasında çok fark var.O zaman Anker Soundcore Motion Q tercih etmek daha mantıklı olacak sanırım boyut olarak da çok çok fark yok gibi yine dışarıda da en kötü götürebilirim o kadar taşıması zor gözükmüyor.
Yalnız JBL GO2 ve 3 arasında çok fark var. Hem ses hem batarya hem malzeme kalitesi olarak. Arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz.
GO3 çok kompakt. Her yere rahatça götürebilirsiniz. Su geçirmiyor. JBL GO2 ve 3 arasında çok fark var.
Yukarıda arkadaşın linkini attığı ankeri inceledim. Go3 e göre avantaj ve dezavantajları var.Peki dostum bende çok arada kaldım GO 3'mü alayım yoksa Motion Q veya b'mi alayım. Sen hangisini önerirsin?
Yukarıda arkadaşın linkini attığı Anker'i inceledim. GO3'e göre avantaj ve dezavantajları var.
GO3 ses yüksekliği 85desibel. Odada veya doğada sizi çok rahat götürecek ses yüksekliği. Amma kalabalık ortamda yetersiz gelir. Anker'in ses yüksekliği daha fazla bu konuda. GO3 ise yassı bir yapıda olduğu için en küçük sırt çantasında bile rahatsızlık vermiyor.
Yüksek ses istiyorsanız Anker. Taşınabilirlik istiyorsanız GO3.
Bu arada Anker'in ses kalitesini bilmiyorum. GO3 en yüksek seste bile bozulma yapmıyor. Yukarıdaki arkadaş övdüğüne göre Anker de son ses seviyesinde ses kalitesinde bozulma yapmıyor. Yani arkadaşa güvenerek ses kalitelerini aynı olarak düşünğyorum.
Dostum yurt dışında yaşıyorum. O yüzden Türkiye'deki fiyatları bilmiyorum.Anladım ancak çok da yüksek bir ses seviyesine gerek yok sonuçta genellikle evde dinleyeceğim o yüzden çok fazla yüksek ses yapamayacağım zaten. GO3 taşınırlılık açısındanda güzel avantajlı olcağından herhalde onu tercih etmek mantıklı olacak.
Şöyle bi baktımda en mantıklı mediamarkt'tan almak sanırım
![]()
JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör Siyah Outlet 1213142 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör Siyah Outlet 1213142 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
siz de müsaitseniz bi bakabilir misiniz şuradan al dediğiniz bir yer varsa orayı tercih edeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.