Jelatin Çizilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nykspo

Kilopat
Katılım
10 Mart 2014
Mesajlar
79
Merhaba arkadaşlar bugün beden dersi vardı dersten önce arkadaşa telefonu verdim fakat aldığımda ekranda 1 tane çizik vardı. Çiziğin yanları hava ile dolu telefon markam samsung s3 ekran çizilmelere karşı dayanıklı diye biliyorum hemen böyle bir şey de ekran çizilir mi ? Jelatin değiştirsem sorun çözülür mü ? Jelatin önerisi olan ? Cizik büyük ihtimal anahtarlıkla çizilmiş düz bi çizgi 1 cm den az ama derin gibi duruyor hava falan dolması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke biraz daha anlaşılır yazsaydınız. Jelatindeki çizik sizi etkilemiyorsa rahatsız etmiyorsa öyle kullanmanızda sakınca yok. Telefon ekranı çizilmemiştir jelatin olduğundan.
 
O jelatinleri yapıştırmak basit değil. Yakınlardaki çok işlek iyi bir telefoncuya gidip yaptırın. 10 TL'den fazla vermeyin bir de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takarken çok dikkatli olunması şart. @BilgisayarKurdu geçenlerde takmaya çalışmıştı sanırım, görseniz ağlarsınız. Hava kabarcıklarından ekran gözükmüyordu. :)
 
Teknosaya ya da mediamarkta yaptıracağım, tabi yaparlarsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hale gelmesini istemiyorsan bir mağazada taktır. Operatörlerin büyük mağazalarına da gidebilirsin. Temizce takarlar.

gGrRxYn.jpg
 
Gorilla Glass teknolojisine sahip telefonlara neden ekran koruyucu takarsınız bilemiyorum. Kutup ayısına üşümesin diye mont giydirmek gibi birşey.
 
Gorilla Glass'ı geçtim "Safir" bile çiziliyor. Her madde çizilir. Jelatin şart. Param çok diyorsan da çizildiğinde yenisini al.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı