Joygame nostalji yolculuğu

Bir tek onu çok az oynadım, tek hatırladığım Joygame'in diğer oyunlarına yaptığı gibi yüksek hızla onu da batırması.

Batırma sebebi basit goley kasması zor bir oyunken Joygame çok çabuk kastıracak oyuncular verince herkes oyunda çok güçlü olup bıraktı ve bunu sadece 1 ayda yaptılar.

Batırma sebebi basit goley kasması zor bir oyunken Joygame çok çabuk kastıracak oyuncular verince herkes oyunda çok güçlü olup bıraktı ve bunu sadece 1 ayda yaptılar.
Tamamen para hırsı, aynı şekli Wolfteam'e de yaptılar, nakit ile alabileceğin silahlar ve dövmeler kısıtlıydı, etkinlik olurdu bol bol, sonra klasik karakterleri satamadıkları için fazla bir anda Özel Versiyonları getirip limon gibi suyunu sıkmaya başladılar oyunun.

Tamamen para hırsı, aynı şekli Wolfteam'e de yaptılar, nakit ile alabileceğin silahlar ve dövmeler kısıtlıydı, etkinlik olurdu bol bol, sonra klasik karakterleri satamadıkları için fazla bir anda özel versiyonları getirip limon gibi suyunu sıkmaya başladılar oyunun.

Dövmeler aşırı güçlü olmaya başladığı an çöküş zamanıydı

Rakion aslında çok güzel oyundu. Hala var mı? 3RD LoL'dü resmen ama ölüm maçı falan vardı.
Steam'de mevcut, hâlâ açık günlük 300 ila 150 arasında kişi oynuyor, kız kulesi haritası vardı bayılırdım oraya...

Dövmeler aşırı güçlü olmaya başladığı an çöküş zamanıydı
Dövmeler, özel karakterlerin çıkışı, takla saçmalığı.

Bazen internet kafeye gittiğimde 2-3 lira atar k-paketi alıp oynuyorum. Sarıyor beni. Bu oyunların dışında Goley de vardı. Goleyin benim açımdan tek kötü yanı asla efsane kartım olmaması idi. Kart dönüştürme yerine 11 Süper koydum yine efsane çıkmadı.

Wolteam'de bir maç girdim. 2 sn olmadan öldüm hep eskiden.
Valorant oyununda da başlangıç süresinden hemen sonra tek yiyorum.

Ben kolsuzum ya da bu oyunları oynamak çok saçma :D.

Eskiden çoğumuz öyleydik ya, ama o zamanlar hem oyun oynamanın bir güzelliği vardı hem de çok derdimiz yoktu sanırım. 🙃

Bazen internet kafeye gittiğimde 2-3 lira atar k-paketi alıp oynuyorum. Sarıyor beni. Bu oyunların dışında Goley de vardı. Goleyin benim açımdan tek kötü yanı asla efsane kartım olmaması idi. Kart dönüştürme yerine 11 Süper koydum yine efsane çıkmadı.
Merak etme Joygame sonra en özel kartları bile ekmek gibi dağıtmaya başlamıştı oyunun son anlarında.

5 liralık nakit yatırmak için internet kafeye 12 veya 15 lira mı ne vermiştik bi' arkadaşla. Ne kazık yemişiz ama. (xd)

Bizim internet kafeler 8 liralık veriyorlardı, adeti unuttum tabii ama o zamanlar ininal gibi Online sistemler meşhur olmadığı için 3 liraya gayet değiyordu, harbiden good old days...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı