Evet.Bu dediğiniz yöntemi başka bir leptoptamı yapacağım yani flash ı ordamı hazırlayacağım malum benim konuda bahsettiğim leptop şuan format aşamasında ve halen usb yi gösterip atamadım
Evet.Bu dediğiniz yöntemi başka bir leptoptamı yapacağım yani flash ı ordamı hazırlayacağım malum benim konuda bahsettiğim leptop şuan format aşamasında ve halen usb yi gösterip atamadım
Yani bahsettiğiniz şekilde bios güncelmi olacak acaba risk falan olurmu pc açılmama hiç kullanılmama gibi çünkü daha önce hiç yapmadım bios güncelleme
Başarılı olursa BIOS güncellenmiş olacak. Risk herşeyde olduğu gibi bundada var. Ama çok düşük bir ihtimal. Riski düşünmeyin deneyin.Yani bahsettiğiniz şekilde bios güncelmi olacak acaba risk falan olurmu pc açılmama hiç kullanılmama gibi çünkü daha önce hiç yapmadım bios güncelleme
Kardeşim dediklerini harfiyen yaptım şuan şu bölümdeyim K55VDAS411.zip bunu nasıl seçip devam edeceğimBaşarılı olursa BIOS güncellenmiş olacak. Risk herşeyde olduğu gibi bundada var. Ama çok düşük bir ihtimal. Riski düşünmeyin deneyin.
Sol tarafta FS0, FS1 ve FS2 var. Aşağı ok tuşu ile FS1 yazanı seçip Enter tuşuna basın.Kardeşim dediklerini harfiyen yaptım şuan şu bölümdeyim K55VDAS411.zip bunu nasıl seçip devam edeceğim Eki Görüntüle 460483
Şimdi bu geldiSol tarafta FS0, FS1 ve FS2 var. Aşağı ok tuşu ile FS1 yazanı seçip Enter tuşuna basın.
aman gözünü seveyim inşallah bir sıkıntı çıkmazBu sizin D diskiniz olmalı. Sanırım geriye sadece FS0 kaldı. Birde onu deneyin olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.