Kaan Demir adı altında gönderilen mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slorin1453

Centipat
Daha fazla  
Prof. Kaan Demir, TTC Global Hisse Senedi Yatırım Yarışması'nda ilk 50'ye girmeyi başardı ve özel bir üst düzey hisse senedi takas grubu kurdu. Ücretsiz gruba katılın, global elitlerle birlikte piyasayı analiz edin ve günlük olarak premium hisse senedi alım-satım tavsiyeleri alın. Ücretsiz olarak 5.000 lira değerinde özel öğrenim materyallerini almak ve yatırım becerilerinizi geliştirmek için günlük olarak %20 getiri sağlayan premium hisse senedi önerilerini almak için bağlantıya tıklayın!
👇👇👇 Ücretsiz materyalleri almak için WhatsApp yönetimine "777" yazarak gönderin 👇👇👇

Bu mesajı bana Tunus'tan biri yazdı yazının altında Kaan Demir diye birinin WhatsApp'ı vardı nedir bu?

Prof. Kaan Demir, TTC Global Hisse Senedi Yatırım Yarışması'nda ilk 50'ye girmeyi başardı ve özel bir üst düzey hisse senedi takas grubu kurdu. Ücretsiz gruba katılın, global elitlerle birlikte piyasayı analiz edin ve günlük olarak premium hisse senedi alım-satım tavsiyeleri alın. Ücretsiz olarak 5.000 lira değerinde özel öğrenim materyallerini almak ve yatırım becerilerinizi geliştirmek için günlük olarak %20 getiri sağlayan premium hisse senedi önerilerini almak için bağlantıya tıklayın!
👇👇👇 Ücretsiz materyalleri almak için WhatsApp yönetimine "777" yazarak gönderin 👇👇👇

Bu mesajı bana Tunus'tan biri yazdı yazının altında Kaan Demir diye birinin WhatsApp'ı vardı nedir bu?
Dolandırıcı

ben whattsap grubuna katıldım borsa önerisi yapıyor canlı yayın açıp ve önerdiği hisselerde tam dediği yüzde kadarda artıyor bi 6000 tl kar ettim bu adam sayesinde. canlı yayın açıp grafik yorumlamayı falan öğretiyor.bugün canlı yayında para dağıttı parayı çekmek için asistanıma yazın diyor fakat parayı almak için para isterler kesin enayilerde atar 😂😂

Merhabalar yiğit bey bu bahsedilen șahsın wp grubunda bende varım paraları dağıtmak için hg diye bir borsada hesap açtırdilar ve paralari oraya yükleyeceklerini söylediler siz açtinizmi

Merhabalar yiğit bey bu bahsedilen șahsın wp grubunda bende varım paraları dağıtmak için hg diye bir borsada hesap açtırdilar ve paralari oraya yükleyeceklerini söylediler siz açtinizmi
bende yaklaşık 5 6 aydır o gruptayım hatta şuanda cevaplanmayan soruları üsteliyorum sadece üsteleyince cevaplıyorlar onda da sorunun cevabını vermiyorlar. Hatta şuanda mesaj attı kaan demir asistan hanıma hiçkimsenin açamadığı gizlilik politikasının belgelerini atttırdı.

Peki siz bahsedilen hg borsasında hesap açıp doğrulama yaptınızmı
Bide daha önce para çektinizmi doğrumu söyliyorlar yoksa dolandirıcılikmı dönüyor yada ne bileyim parayı ćektikten sonra bașımıza iș almayalım

Sanırım şuanda herkes benim gibi araştırıyor bende aylardır gruptayım yaklaşık 10 bin tl gibi bir para kazanmış olmam lazım ama içimde bir şüphe var para yatıracakları site HG 2 ay önce açılmış ve dünya şirketleri diyor site Türkçe kafamda deli sorular

Kesinlikle dolandırıcı arkadaşlar kimse havadan para kazandırmaz size. Önce 100TL verirsiniz 200 alırsınız sonra 500 verir 1000 alırsınız en son 5K verirsiniz hiçbir şey alamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı