Kablonet 100 Güldüren Tarife

Upload kotası koymuşlar şaka gibi ülkeyiz ya paramızla rezil oluyoruz.
Şu upload pakette aynı fiyata olsa keşke. 5 yetmiyor ya.

Kablonet kısıtlamaları ve fiyatları düşündürüyor olsa da yine İnternet sağlayıcısı olarak en başarılı firma olarak görüyorum ben geçtiğimiz seneden beri.

Evde Netspeed 75 Mbps hız paketi kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı kullanıyor.
Çekmediğim çile kalmadı. Hattım 120 Mbps hızı desteklediği halde 75 Mbps hızda SNR sorunu yaşıyorum. Hat zayıflaması çok iyi durumdayken, saha dolabı sokağın başında, santralde yakın diyorlar artık ne kadar yakınsa.
Evdeki modem Asus DSL-AC55U.

Dükkanda daha yeni İnternet sahibi olabildim. Türk Telekom girebiliyor yine sadece bölgeye.
Başka bir firmayı geçtim kendilerinden dahi İnternet alamıyordum. Zar zor bir yolunu buldum ve İnternet bağlattım.
24 Mbps indirme 3 Mbps yükleme paketi sınırsız ayda 104 TL modemle birlikte. Verdikleri modem modem değil rezalet bir ürün Zyxel markasından olsa da.
12 ay sözleşme yaptım 24 yaş ile kurtardığım için. 25 yaş altına 12 ay kalma sözü ile sözleşme yapıyorlar. Üstüne en az 24 ay asıl şaka gibi olan bu. :)

1 aylığına ekstra upload paketi 100 GB kotalı olarak 20 TL fiyatla almak dahi bir başarıdır bu ülkede.
Paketle beraber 10 Mbps ayda çok iyi bir değer bana göre.

Türk Telekom üzerinde keşke ek yükleme hızı alabilsek. Ancak 4 Mbps hız neyimize yetmiyor deniliyor. :)
Çünkü hala 4 Mbps hız satmaya kalkan İnternet firmalarına sahibiz. :)

Daha çok yazardım da örnekler vererek uzar uzar gider vallahi. :)

Kablosuz bağlandığım halde hız bu şekildedir. Çok memnunum ve tavsiye ederim.
IMG_3901.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı