Kablonet 100 Mbps Sınırsız Deneyimi

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.985

Dediğiniz gibi kurulum ekibi işini güzel yapıyor, akşam saat 20.40'ta TV'de sorun olduğu için aradık, 30 dk. içinde ekip gelip sorunu halletti. Cidden arıza ekip güzel çalışıyor.

Aşağıdaki Turksat Kablo kutusunu değiştirip yeni fiber kablo çektiler ve ping değerleri daha da iyileşti.

Rainbow Six: Siege oynarken 45 ms civarında geziyor. Valorant'ta da 22-23 ms yerine 17-19 ms arası geziyor. Konunu ana mesajına görüntülerini ekledim.

@56153 Hâlâ önerir misiniz? Benim de Kablonet altyapım var en fazla 100 destekliyor. 100 Mbps 20 upload paketini almayı düşünüyorum.

Fiyatlara bakayım dedim de saçma sapan rakamlar yazmışlar

@509401 2 ay önce 200/25 mbps fiber paketini 216 liraya yaptırdım. Gayet de memnunum, hız testlerinde 198-200 mbps veriyor. TT zaten absürt fiyatlar sunuyor. Beni aradıklarında yanlış hatırlamıyorsam 16 mbps için 180 küsür lira istemişlerdi. 200/25 kablonet kullandığımı, fiyatlarının gereksiz pahalı olduğunu söylediğimde Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle altyapı olmadığını, bir yanlışım olduğunu iddia etmişlerdi. O zaman 1000 mbps hızı nasıl verdiklerini sorarak konuyu büyütmek istememiştim ama 10-15 dakika kadar arkadaşı ikna etmeye çalışmıştım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…