Kablonet 100 Mbps Sınırsız Deneyimi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.868

Turksatkablo sitesine altyapı sorgulamada ne çıkıyor? SS atar mısınız?

Hocam sizin altyapı 1000 Mbps kolaylıkla 100-200 Mbps verebilir benimki 100 Mbps internette çok şikayet var bir de Kablonet kutusu bayağı bir eski sanırım çok önceden takılmış taahhüt olduğu için iptal etmek için uğraşmak zorunda kalırım.

Teknik detayına çok hakim değilim ancak binanızda kablonet kullanıp da memnun olmayan varsa sizin durumunuz da çok farklı olmayacaktır. Oturduğum yerde 77 mbps'ye kadar VDSL altyapı da bulunuyor. Buna güvenerek ben de başka bir ISS'den taahhütsüz 75 mbpslik VDSL paket almıştım ve çok sık sorun yaşıyordum. Sonrasında sorunun sınırlarda olan kullanımdan kaynaklandığı ve 50 mbps'den sonrasının sıkıntı çıkaracağı söylendi. Sınırlarda kullanmak sorun çıkarabilir ama en net bilgiyi müşteri hizmetleri verecektir. Müsteri hizmetleri ile konuştunuz mu?

Kablonet'ten bende sahsen cok memnunum 50Mbps paketımız var 47Mbps alıyorum.
Binamızda 100 Mbps altyapı varmış.

Eki Görüntüle 1650277Eki Görüntüle 1650278

Hocam türksatkablo.com bu siteden sorgular mısınız en altta sorgulama yeri. O site orijinal sitesi değil.

Binada Kablonet kullanan var mı bilmiyorum çünkü kablo çekilme işlemi oluyor Türk Telekom direkt duvarda çıkışı var o yüzden tercih etmiyorlar. Sizinki Kablonet altyapısı değil büyük ihtimalle o yüzden sıkıntı çıkarması normal TT altyapısı ile Kablonet kullanılmaz.

Son düzenleme:
Aynı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…