Kablonet 100'ünüzü Güldüren Kampanya nasıldır?

Aynen öyle. Ben 1 yıldan fazla oldu sanırım geçeli ve memnunum (tarifeye). 10 yıla yakın süredir Kablonet kullanıyorum ve memnunum. Tarifeye geçerken yeni hiçbir şey almadığım ve mevcut müşteri olduğum için sanırım 75TL ödüyorum ve 2 yıl taahhüt verdim. Yarısındayım sanırım taahhütün. Oyunlar olsun ve akşam 19:00-00:00 arası dışında indirmelerim olsun çok komik fiyata çok iyi kalite alıyorum diyebilirim. Eskiden zaten 7/24 hızım 25Mbps idi. Taahhütüm bitmişti 2018 sonlarında doğru ve bu kampanyayı görüp taahhütü biten 25Mbps hızımdan 100Güldüren'e geçtim ve günün 19 saati Türkiye ortalamasının çok üstünde 100Mbps stabil hızı alıyorum. Bence kendi altyapısını kullanan köklü bir firma da olduğundan pek rakip göremiyorum.
Dediklerini aynen yaşadım inanır mısın. Ben şuan 81 TL ödüyorum. İndirmelerimi gündüz veyahut pazarları yapıyorum(işten dolayı)yetiyor ki önemli olan ping. Kablonet kendine ait altyapısı ve bina kablolaması sebebiyle maşallahı var zaten tek geçerim internet konusunda Türksat'ı. Gecenin 12 sinde aradım geçenlerde çok da iyi yardımcı oluyorlar daha çok bahsedebileceğim yanları var ama yeterli :)

Telefonda kaç hız alıyorsunuz acaba?

Screenshot_2020-01-01-17-42-31-21_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.png

Kablosuzu modemden değil Xiaomi router ile yayıyorum.

Kablolu bağlantı ile 94 megabit alıyorum.

Ben daha geçen hafta 100 güldüren kampanyasını evime bağlattım. 90dan aşağı hız almıyorum gayet memnunum. Normalde televizyon izlemeyen birisi olarak sinema kanalları hoşuma gitti.
Not: Akşam saatleri 19:00 00:00 arası 26-27mbps hız alıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı