Kablonet altyapı başvurusu sonrası altyapının gelmesi ne kadar süre alır?

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Arkadaşlar Kablonet altyapı başvurusu yapsam altyapının komple gelmesi ne kadar süre alır? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türk telekom kullanıyorum ve 2 gün sonra tahhütüm bitiyor fakat binada hiç bir altyapı yok netspeed veya kablonet almak istiyordum ama hiç bir altyapı olmadığı için illet ve lanet türk telekom dışında başka net veren yok . Ben bir daha rezil olmak istemiyorum yok mu şöyle başvurduğumuzda 1 hafta içerisinde getirecek bir internet firması .

Bize 1.5 yılda geldi.

Kaç kişi başvurdu.
Ben Türk Telekom kullanıyorum ve 2 gün sonra tahhütüm bitiyor fakat binada hiçbir altyapı yok NetSpeed veya Kablonet almak istiyordum ama hiçbir altyapı olmadığı için illet ve lanet Türk Telekom dışında başka net veren yok. Ben bir daha rezil olmak istemiyorum yok mu şöyle başvurduğumuzda 1 hafta içerisinde getirecek bir internet firması.

Turkcell VDSL yok mu en azından Türk Telekom'dan iyidir. Ve cidden internetimiz olaydıda 16 Mbps olaydı, internetsiz cidden zor kendi faturam her ay 100TL geliyor daha zor.

Kaç kişi başvurdu.

Turkcell VDSL yok mu en azından Türk Telekom'dan iyidir. Ve cidden internetimiz olaydıda 16 Mbps olaydı, internetsiz cidden zor kendi faturam her ay 100TL geliyor daha zor.
Rica etsem Turkcell'in adres ile altyapı sorgulama linkini atar mısın ? Baktım ama sadece telefon ile başvur seçeneği var
O zaman bende 1.5 yıl internetsiz bekiyeceğim gibi diyorsun.
Kablonetin abone merkezine gidin net bilgi verebilirler 10 gün içerisinde sonuçlanıyor genelde

Rica etsem Turkcell'in adres ile altyapı sorgulama linkini atar mısın? Baktım ama sadece telefon ile başvur seçeneği var.

Kablonet'in abone merkezine gidin net bilgi verebilirler 10 gün içerisinde sonuçlanıyor genelde.

Türk Telekom altyapısını kullanıyor diye görmüştüm ,Türk Telekom'un yoksa Turkcell'inde yoktur sanırım.

Türk Telekom altyapısını kullanıyor diye görmüştüm ,Türk Telekom'un yoksa Turkcell'inde yoktur sanırım.
Türk telekomun sitesinden sorgulamayı yapıyorum bulunduğunuz lokasyona ait bilgi bulunamamıştır diyor . Çıldırmak üzereyim az kaldı .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı