Kablonet mi Superonline mi?

401 olanı var ya, 2.6 kısmı sıkıntılı olsa da 5GHz kısmı stabil :D.

PC eski olunca mecbur 2.4 devam ama telde öyle bir sıkıntımız yok modem bulursam almayı düşünüyorum
Modem bulunamıyor maalesef ki tek sorunu o

Superonline 3 yıldır ADSL2+ altyapıda sorun yaşatmadı ama fiyatları yüksek. Ping değerleri ADSL2+ için ortalamanın bir tık iyisi.

Superonline 3 yıldır ADSL2+ altyapıda sorun yaşatmadı ama fiyatları yüksek. Ping değerleri ADSL2+ için ortalamanın bir tık iyisi.

Kablonet'ten yana kullanmayı düşünüyorum tercihimi artık yapacak bir şey yok modem yenileriz belki uygun bulursam herkesin yardımı görüşü için teşekkürler😊
Fiyat çok yüksek istiyor istemese bi tık yine düşünecem de yok olmuyor

Kablonet’te TV de var ama. Ayrıca Yüzgüldüren kampanyasını da sorabilirsin. 100Mbit ve bütün sinema belgesel kanalları açık, 92₺ veriyorum ben ve aşırı memnunum. Hızım 99,5’in altına hiç düşmedi.

Superonline ile yaşadığım sorunlar yüzünden asla geçmem tekrar. İster modem versin ister öpücük versin farketmez.
Hocam merhaba

Türksat'dan hala memnun musunuz?

Hocam merhaba

Türksat'dan hala memnun musunuz?
Selamlar. Evet hala çok memnunum. Hala 99,5 altına hiç hız düşmesi yaşamadım ve çok stabil. Televizyon da cabası.

Hocam benim evde televizyon yok o özellik sadece tv için mi kullanılıyor? Arada babam gelir aslında onun için iyi olabilir ama bilemedim.
Hangi özellik? Hızı mı diyorsun? Yok o internet hızı için dedim ben. Benim paket 100 mbps, testlerde hiç 99,5 mbps altına düşmedi yani verdiği hızı direkt alıyorum manasında demek istedim. Mobilden yazdığım için kusura bakma karışmış biraz:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı