lise 1e gidiyorum şuan, 4 ay önce baya bı zayıftım kemiklerim sayılıyordu şimdi %30 yağ oranlarını bulduğum için düzenli kardiyo ve beslenmeyle gyme başladım.Gecmisinizi bilmiyoruz, az veya cok yorum yapamayiz. Ama kendinizi zorlamayin.
yorumun için teşekkürlerÖnemli olan kg değil. Nizami mi yapıyorsunuz? Başlarken 10 idi. Şimdi 25, 30 arası. 25'de sabit bıraktım, daha nizami çıkıyor. Ben düz barda yapıyorum genel olarak, z şekli beni rahatsız ediyor.
teşekkürlerSuan amaciniz agir calismaktan ve vucut yapmaktan ziyade spora ve agirliklara alismak, hareketlerin dogru formunu ogrenmek olsun o zaman. Vucudunuzu duzene sokmaya, sekile sokmaya baslayin, sonrasinda agirlik arttirmaya baslarsiniz.
Bence gayet iyi dostum, bende başlayalı çok olmuyor 2-3 ayda 15 kilodan 30 kiloya çıktım şu anda.Merhaba, gyme başlayalı 2 hafta oldu ve şu an 15 kg Z bar ile 4 set 12 tekrar curl yapabiliyorum. Siz başladığınızda bu sayı ne kadardı? Acaba az mı yapıyorum merak etmeye başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.