Biceps curl kaç tekrar yapılır?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Biceps curl iiçin 12 tekrar yapmak mı daha mantıklı yoksa 25-30 tekrar mı? 12 tekrar yapınca tam tükenişe gidememiş gibi hissediyorum.

Biceps curl iiçin 12 tekrar yapmak mı daha mantıklı yoksa 25-30 tekrar mı? 12 tekrar yapınca tam tükenişe gidememiş gibi hissediyorum.

25-30 tekrar yapmak mantıklı değil kas hasarı yapabilirsin öyle uzun tekrarlarda bu da istediğimiz bir şey değil ağırlığı arttır 3 setten yap 10 12 tekrardan.

Düşük tekrar yüksek kilo daha iyi, her sette 25-30 tekrarda kas yıkımını başlatmak bi süre sonra aşırı yormaya başlar ve bıktırır insanı, aynı etkiyi daha ağır bi kiloyla 8-12 tekrarda sağlamak daha yararlı.

Ben 8-10 tekrarın üstüne çıkmıyorum. 4-30 tekrar aralığının tukenişe gidildikçe hipertrofiye etkisi eşit. Büyümeyi stimüle eden tekrarlar hareketin pozitif aşamasının yavaşladığı son tekrarlardır. Gidip 15 20 tekrar yapıp o hareketin yavaşladığı son 4-5 tekrara gelene kadar boş tekrarlar yapmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı