Kadir Şeker tahliye oluyor

Katil her zaman katildir. Aramıza yeni bir katil katıldı, hayırlı olsun. Empati yoksunu insanların bu habere sevinmesi gayet normal, öldürülen kişi tarafının empatisini yapamıyorlar çünkü.
O zaman Türk Ordusu da katil oluyor. Onlar da insan öldürüyor sonuçta. Eğer sebebini açıklamaya kalkarsan kendinle çelişirsin.
 
O zaman Türk Ordusu da katil oluyor. Onlar da insan öldürüyor sonuçta. Eğer sebebini açıklamaya kalkarsan kendinle çelişirsin.
Vatanı savunmak ile kasten cinayeti nasıl birbirine birleştirdin anlamadım. Askerler bir emir altında ülkelerine gelen saldırıyı korurken, yoldan geçen biri cebinde yasaklı bir bıçak ile kavga eden çiftin birisini bıçaklıyor. Bunların ikisi tam olarak nasıl aynı olabilir ?
 
Salınmaması bir dert değil, kadına yardım etmek için bıçaklaması mı gerekiyordu? Diyelim bıçakladı, direkt kalbine saplaması normal mi sizce? Salınmaması gerekiyor sonuç olarak katil.
Ben adamı savunmuyorum zaten, bir anlık kahramanlık içgüdüsüyle kadını kurtarmaya çalışmış, belki o an gaza gelip sağlıklı düşünemeyerek diğer adamın ölümüne sebep olmuş. Bu yaptığına karşılık elbette cezasız kalmaması gerekir. Muhtemelen o an hesap edemedi, cinnet anında veya öfke patlamasında eylemleri kontrol etmek imkansız hale gelir. Çoktan pişman olmuştur ama neye yarar, iş işten geçmiş.

Ancak şu da bir gerçek, Kadir Şeker'in durumuna düşmemek için veya bu tarz olaylarda suçlu çıkmamak için çevredeki hiç bir kadın erkek kavgasına dahil olmayın. Gözlemlediğim kadarıyla bu tarz müdahalelerde %95 oranında kadın kendisini aşağılayan veya döven erkeğini koruyor. Erkeklik yapayım kahramanlık yapayım derken karakolluk olabilirsiniz. Hatta daha kötüsü biriniz mezara biriniz hapse girebilirsiniz.
 
1657220311550.png

Kararı doğru bulmuyorum.
 
Özkan k her zamanki gibi performansından ödün vermiyor.
Adamı kalbinden bıçaklamış hala savunan var yanlışlıkla olmuş diye çok komik.

Ben kendi doğrumu savunuyorum.

Olay ifadelerini okuduğumda ve görgü tanıklarının videolarını izlediğim zaman vardığım kanı şu şekilde.

Saat gece 21:00 suları. Hava karanlık. Bir kadın yolda bağırıyor çağırıyor başında bir adam var ikisi kavga ediyor! ( Alkollüler ve büyük ihtimal hapta var. Bu kesin bilgi değil ama kadının 1-2 ay sonra yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanması var.)
Kadir Şeker yoldan geçerken abla bir sorun var mı gibisinden soruyor. Yok ablacım sen devam et diyor başta. Kadir yoluna giderken adam arkasından küfürler hakaretler etmeye başlıyor öyle böyle küfürler değil hemde. Ağıza alınmayacak şekilde. Ve bak BURASI ÇOK ÖNEMLİ. Kadir'in üstüne doğru koşmaya başlıyor şahıs. Ve Kadir'de cebinde ki bıçak ile adamı bıçaklıyor. O an gece vakti 20 yaşında çocuğun üstüne 30-35 yaşında biri küfürler ederek gelirken dur bacağına saplayacaktım diyememiş ne yazık ki. :(

Not: Ama eğer olay adam ile kadın kavga ederken Kadir gelip hayırdır birader deyip direk adamı kalbinden bıçaklamış olsa sonuna kadar haklısınız diyecem indirim bile almamalı hatta ama olay öyle değil işte...
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı