Kafaya takma olayında yardımcı olabilirim seve seve. 3 yıldır OKB, duygudurum (manik atak/depresyon) ile uğraşıyorum. Yani bu hastalığı bizzat geçirdim. Belki yardımım dokunur. Biri çıkar sen nereden biliyorsun diye? Prof doktorlara falan gittim. 3 yılda az da olsa deneyim kazandım. Ders konusu hakkında pek fikrim yok ama bu kafaya takma konusunda yardımcı olabilirim istersen. Ben merak ettiklerini yazarım. Eleştirilere önem veren birisiyim. Ama edepsizlik yapanları kafaya takmıyorum. Ders stresi ve kendiliğinden bozulan psikolojim yüzünden hastaneye yattım 2 defa. İsteyen varsa ben düşüncelerimi yazarım. İsteyen eleştirir bana hak verir veya vermez. Yapıcı eleştirilere açığım.Herkese cevapları için teşekkür ederim doğru diyorsunuz kafaya takmamak lazım ama ister istemez aile çevre baskısı ile oluyor böyle düşünceler..
Kafaya takma olayında yardımcı olabilirim seve seve. 3 yıldır OKB, duygudurum (manik atak/depresyon) ile uğraşıyorum. Yani bu hastalığı bizzat geçirdim. Belki yardımım dokunur. Biri çıkar sen nereden biliyorsun diye? Prof doktorlara falan gittim. 3 yılda az da olsa deneyim kazandım. Ders konusu hakkında pek fikrim yok ama bu kafaya takma konusunda yardımcı olabilirim istersen. Ben merak ettiklerini yazarım. Eleştirilere önem veren birisiyim. Ama edepsizlik yapanları kafaya takmıyorum. Ders stresi ve kendiliğinden bozulan psikolojim yüzünden hastaneye yattım 2 defa. İsteyen varsa ben düşüncelerimi yazarım. İsteyen eleştirir bana hak verir veya vermez. Yapıcı eleştirilere açığım.
Nasıl yardım istiyorsun? Sen yaşadığın problemi yaz bende ona göre yorum yapayım. Yazdığın sorun beni aşıyorsa aşar derim.Aslında biraz yardımcı olabilir ders dışındaki konuları da kafaya takıyorum az biraz da olsa
Nasıl yardım istiyorsun? Sen yaşadığın problemi yaz bende ona göre yorum yapayım. Yazdığın sorun beni aşıyorsa aşar derim.
Kimseye çukur kazma. Belki de onun içine sen düşersin. Kavga etmek bizim gibi kafaya takanlar için çözüm değil. Ortada saygı maygı kalmamış. Küfür ederek çözemezsin. Kavga ettiğin zaman sana daha ağır bir laf söyler ve öyle sinir olursun ki. Arkadaş ortamında olmuyorsa sıkıntı yok. Ama akraba sorununu güvendiğin bir akrabana anlat. Çözüm bulamadıysan devletin ücretsiz aile danışmanları var. Psikologta var. Bunlardan yararlan. Ben bunun okulunu okumadım fakat dediğim gibi 3 yıllık deneyimim var. Ben hastalıktan kurtuldum. Sadece tekrar başlamasın diye doktor bırakma diyor. Bırakırsam psikolojim daha bozulacak ilaç için. Psikolojiden anlamayan deliler gelip; aman hap içme çok zararlı, doktor para kazanmak için yapıyor falan diyorlar. Ben hastaneye yattım da iyileştim. Kafaya takma, senin elin ayağın tutuyo birde engelli adam/kadın a bak diyorlar. Aman Allah'ım tüm sorunlarım çözüldü. Bundan sonra hiçbir şeyi kafaya takmam. Ne kadar saçma. Birilerinle kavga etmek kötü olur. Dövüş sporuna falan gitme. Gidersen bile oradaki aletlere vur. Hoca elliklere vurduracak zaten. Direk kavgaya başlatmaz. Ama en güzeli bana göre fitness veya yüzme. Yinede sen bilirsin. Bunun diyeceğim bunlar. Çok stres insanı çabuk yıpratır. Ben yıprandım. Engelli raporu aldım.Yani mesela bir akrabamla kavga ediyorum o an saygımdan cevap vermiyorum ama 1-2 gün neredeyse kafama takılıyor içimden küfür ediyorum eksik yanlarını arıyorum. Arkadaş ortamında olmuyor ama bu
Abi saol yardımların için eğer özel olmayacaksa seninki neydi tam olarak ?Kimseye çukur kazma. Belki de onun içine sen düşersin. Kavga etmek bizim gibi kafaya takanlar için çözüm değil. Ortada saygı maygı kalmamış. Küfür ederek çözemezsin. Kavga ettiğin zaman sana daha ağır bir laf söyler ve öyle sinir olursun ki. Arkadaş ortamında olmuyorsa sıkıntı yok. Ama akraba sorununu güvendiğin bir akrabana anlat. Çözüm bulamadıysan devletin ücretsiz aile danışmanları var. Psikologta var. Bunlardan yararlan. Ben bunun okulunu okumadım fakat dediğim gibi 3 yıllık deneyimim var. Ben hastalıktan kurtuldum. Sadece tekrar başlamasın diye doktor bırakma diyor. Bırakırsam psikolojim daha bozulacak ilaç için. Psikolojiden anlamayan deliler gelip; aman hap içme çok zararlı, doktor para kazanmak için yapıyor falan diyorlar. Ben hastaneye yattım da iyileştim. Kafaya takma, senin elin ayağın tutuyo birde engelli adam/kadın a bak diyorlar. Aman Allah'ım tüm sorunlarım çözüldü. Bundan sonra hiçbir şeyi kafaya takmam. Ne kadar saçma. Birilerinle kavga etmek kötü olur. Dövüş sporuna falan gitme. Gidersen bile oradaki aletlere vur. Hoca elliklere vurduracak zaten. Direk kavgaya başlatmaz. Ama en güzeli bana göre fitness veya yüzme. Yinede sen bilirsin. Bunun diyeceğim bunlar. Çok stres insanı çabuk yıpratır. Ben yıprandım. Engelli raporu aldım.
bipolar (duygudurum) bozukluğu. Engelli raporumda ruhsal ve duygusal bozukluk yazıyor.Abi saol yardımların için eğer özel olmayacaksa seninki neydi tam olarak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.