Kafamı nasıl boşaltabilirim?

Çok düşünme başkalarını. Başkalarını o kadar düşünürsen hasta olursun.

Alakasız ama, oğlak burcu musunuz?

Koç burcuyum hocam.
Merhaba genç dostum, Jung ve Briggs-Myers’a Dayalı Kişilik Testi linkte bulunan kişilik testini yap, sonrasında çıktığın sonuca göre kendi kişiliğini araştır, araştırmalarınla kendini daha güzel kabullenecek ve yaptıklarının "olası" olduğunu göreceksin. Sevgiler :)

44 soru :) neyse yapıyorum.
Merhaba genç dostum, Jung ve Briggs-Myers’a Dayalı Kişilik Testi linkte bulunan kişilik testini yap, sonrasında çıktığın sonuca göre kendi kişiliğini araştır, araştırmalarınla kendini daha güzel kabullenecek ve yaptıklarının "olası" olduğunu göreceksin. Sevgiler :)

Hocam bunlar çıktı pek anlamadım ama.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220107_144849_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220107_144849_com.opera.browser.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220107_144847_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220107_144847_com.opera.browser.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20220107_144841_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220107_144841_com.opera.browser.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Araştırma kısmı sende, ısfj kişiliği adı altında nedir, ne değildir, YouTube ve Google'da araştır. Mesela ilk buradan okumaya başla “Savunmacı” kişiliği (ISFJ) | 16Personalities

Teşekkür ederim hocam.
Araştırma kısmı sende, ısfj kişiliği adı altında nedir, ne değildir, YouTube ve Google'da araştır. Mesela ilk buradan okumaya başla “Savunmacı” kişiliği (ISFJ) | 16Personalities

Hocam biraz kendimi sevmeye başladım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı