Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilimsel makaleler mutasyonlu virüsün çocukları da öldürdüğünü söylüyor. Şimdi bilime mi inanayım yoksa sizi mi? Ben bilimi seçiyorum. Mantıklı açıklamaları var sizin aksine.

Asıl siz okumamışsınız, yukarıda demiştim takmayın ama cezasını ödersiniz diye.
Neden kızgın attın ben maske takın demedim, sadece maskesiz insanlarla temas kurmak istemiyorum.
Maske takmadığımı nereden çıkardınız?

Hollanda vatandaşıyım, Hollanda da yaşıyordum. Ama benden yine birileri daha iyi biliyor.

1- Hollanda'da sadece kapalı alanda maske, hükümet düştükten sonra geitirildi. Korkunç eylemler oldu
2-Maske yasağı sizin gibi paranoyak kitleyi susturmak için siyasi değil bürkratik kısım tarafından getirildi.
3- Bugün hiçbir avrupa ve batı ülkesinde açık alanda maske zorunluluğu gibi absürt bir kural yok.

Hollanda'ya gidin.

Bilimsel makaleler mutasyonlu virüsün çocukları da öldürdüğünü söylüyor. Şimdi bilime mi inanayım yoksa sizi mi? Ben bilimi seçiyorum. Mantıklı açıklamaları var sizin aksine.

Asıl siz okumamışsınız, yukarıda demiştim takmayın ama cezasını ödersiniz diye.

Maske takmadığımı nereden çıkardınız?

Virüsün öldürücülüğü için tablolara bakabilirsiniz. Dediklerinizi virüsün ilk zamanları için sayıyorum. Çünkü virüsün fazlasıyla hafiflediği aşikar bir gerçek. Peki ya ölmeyenler?

Arkadaşlar forumda yasak mı bilmiyorum ancak artık büyük harflerle, bağıra bağıra söylemek istiyorum. Biz burada sandığınızın aksine ölen ölsün, kalan kalsın ya da biz çıkalım dışarı başkası umrumuzda değil demiyoruz. İnsanlar psikolojik olarak çok büyük zorluklar çekiyor. Kaldıramayıp intihar edenler bile var. İnsanlar işsiz. Ülkede esnafların yüzde 25'i battı. Çocukların psikolojileri zarar gördü. Sosyalleşemediler. Aynı zamanda bazı uzmanlar çoğu insanın fiziksel olarak da zarar gördüğünü söylüyor. Virüsün ilk zamanlarında dedikleriniz, yasaklar mantıklı olabilirdi ancak bir seneden fazladır bunlar var. Ve böyle giderse devam edecek.

Son olarak Çin'e savaş açılsın diyen arkadaş savaşların zorluklarını vs. bir okusun özellikle nükleer bomba olaylarını vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…