Kali Linux Live Persistence Kısmında Hata Veriyor

daimonn

Centipat
Merhaba, 64 GB flash belleğim var. Kali'nin sitesinden Live64 Bit olanı indirdim, Rufus'la içine yazdiriyorum, daha sonra Boot yapıyorum fakat ne yaparsam yapayım, internetteki her şeyi denedim, bu hatayı alıyorum. Lütfen biri yardımcı olsun.
Bu hatayı Live Persistence kısmını seçtiğim zaman alıyorum. Her şeyi denedim, lütfen. Virtual Box'a kurmak istemiyorum. Nasıl kuracağım bu Linux'ı?

Dosya Ekleri

• IMG-20200901-WA0003.jpeg
    IMG-20200901-WA0003.jpeg
    776,3 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Kali'nin sitesinden işletim sisteminiz 32 veya 64 Bit ise ona göre Live ISO indirip deneyin. Diğerlerinde persistence mode yok çünkü.

64 Bit Live indirdim onu deniyorum sürekli.
Kali'nin sitesinden işletim sisteminiz 32 veya 64 Bit ise ona göre Live ISO indirip deneyin. Diğerlerinde persistence mode yok çünkü.

İlk başa hangisini getirmeliyiz.
Uefi Sandisk olanı 1. Yaptım bu sefer siyah düz çizgi çıkıyor live persistenceye tıkladıktan sonra

Dosya Ekleri

• IMG-20200901-WA0016.jpeg
    IMG-20200901-WA0016.jpeg
    889,1 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
64 Bit Live indirdim onu deniyorum sürekli.

İlk başa hangisini getirmeliyiz.
Uefi Sandisk olanı 1. Yaptım bu sefer siyah düz çizgi çıkıyor live persistenceye tıkladıktan sonra
Orada iki adet partition görünüyor. Bios'tan birinci sıraya almak değil de boot menüsünden flaşınızı seçerseniz belki persistence'e girebilir. Anakart modeliniz nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı