Kalıplı Biri Olmak

Ben 14 yaşında birisiyim ve çevik kuvvet olmak istiyorum fakat kalıplı ve biraz kaslı olmam lazım ben öyle birisi değilim. Boyum 155 santimetre kilom 41 kilo incecik biriyim. Kalıplı ve güçlü nasıl olurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Süt ve süt ürünleri der geçerim. 14 yaşında 1.88 ve 115 kiloyum. Tabi bunun 15 kilosu yağ. Bunu kasa çevirsem 100 kilo olsam ve biraz daha bol süt içsem alttaki adam gibi olurum.
öh.jpg

Boyunu kafaya takma kesinlikle. İnternette dolaşan boy uzatma videolarını da izleme. 17 yaşında 187'ye ulaşmıştım kafaya takmadım tabi geçmişte. Vücudunun büyümesini zorlarsan ters tepebilir. Bu yaşlarda başka şeyler yap ama güzel beslen.

LG-D802 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Boyum 155 santimetre kilom 41 kilo incecik biriyim. Kalıplı ve güçlü nasıl olurum?

Acikcasi fitness falan yapip biraz kas yapabilirsin gerci bünyeden bünyeye degisiyor olay. Ben her ay 5-6 kere gitmeme ragmen biraz kas yaptim o kadar. Boyum 178 cm ve 70 kiloyum :)

Eğer genetik ise şansına küs derim. Yanlış hatırlamıyorsam alınmak için minimum 1.67 boyunda olmak gerekliydi. Tabi şimdi benim baktığımın üzerinden bayağı zaman geçtiği için değişmiş olabilir.

Doğru ve sağlıklı şekilde beslenmen gerekiyor. Yoğurt, süt, et, meyve ve bol bol sebze tüketmek gerekiyor. Ayrıca hemen şimdi basketbol oynamaya başlayabilirsin. Biraz uzar ancak dediğim gibi genetik ise 1.70 olmayı bekleme.

Onun harici boy uzatma ameliyatı ile ilgili birkaç araştırma yapabilirsin, ki araştırmanı da, bu işe kalkışmayı da önermiyorum.

Süt ve süt ürünleri der geçerim. 14 yaşında 1.88 ve 115 kiloyum. Tabi bunun 15 kilosu yağ. Bunu kasa çevirsem 100 kilo olsam ve biraz daha bol süt içsem alttaki adam gibi olurum.Eki Görüntüle 288872
14 yaşında 1.88 ve 115 kg mi? Yok artık dostum... Daha lise 1 olmalısın. Üniversite'ye geçince minyatür bir dinazora dönüşürsün herhalde.[emoji1] Ne diyeyim maşallah...

LG-H850 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Acikcasi fitness falan yapip biraz kas yapabilirsin gerci bünyeden bünyeye degisiyor olay. Ben her ay 5-6 kere gitmeme ragmen biraz kas yaptim o kadar. Boyum 178 cm ve 70 kiloyum :)
Her ay 5 6 kere giderek bir şey yapmayı umamazsın zaten. Haftada 4 gün gidiyorum. En az haftada 1 gün gitmen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle kalıplı biri denmesi için boy olması gerekli. Sizin süt ve süt ürünleri kullanmanız faydanıza olacaktır. Ama ailenizin geneli boy olarak kısa ise biraz zor olacaktır bu durum sizin için. Ayrıca boydan sonra biraz omuz genişliği ister bu. Bunu da yüzme ve basketbol ile en çok oluşturabilirsiniz. Geri kalanı da zaten kas ve kilo ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı