Kaliteli oyun önerisi

Yapmak istediği vermek istediği şeyi gerçekten kaliteli yapan farklı bir oyun oynamak istiyorum.
Oynarken etkilenmek istiyorum var mı bildiğiniz oyunlar.
RDR 2 falan demez iseniz sevinirim kötü demiyorum ama herkes öneriyor. Yazdıklarım doğrultusunda bildiğiniz oyunları bekliyorum.

Daha az popüler oyunlar söyleyeceğim şahsen kendimin çok beğendiği oyunlar bunlar.

Platform oyunu: Ori and the Blind Forest 2. oyunuda var.
Hikayeli oyun: A Plague Tale: Innocence 2.oyunuda var.
2D: OneShot ( 2D sever misin bilmiyorum ama o kadar iyi bir oyun ki unutup tekrar tekrar oynamak istediğim yapımcının oyuncuyla 4.duvarı yıktığı bir oyun)
Little Nightmares: Hafif korku platform diyebilirim 2. oyunuda var.

Son düzenleme:
Yapmak istediği vermek istediği şeyi gerçekten kaliteli yapan farklı bir oyun oynamak istiyorum.
Oynarken etkilenmek istiyorum var mı bildiğiniz oyunlar.
RDR 2 falan demez iseniz sevinirim kötü demiyorum ama herkes öneriyor. Yazdıklarım doğrultusunda bildiğiniz oyunları bekliyorum.

Oyun oynarken oyundan etkilenmek etkisinden çıkamamana sebebiyet verebilir o yüzden tarifeli bir şekilde oynarsan daha iyi olur önerebileceğim oyunlar;

Askeri oyunlara merakın varsa Call of Duty ve Battlefield serisi, medal of Honor serisi (biraz eski ama hikayesi güzel teması falan)

Ne tür oyun seviyorsunuz? Hayatta kalma korku oyunlarını kesin öneririm adamı bambaşka bir dünyaya sokuyorlar. Bu türde Silent Hill 2 ve Resident evil 7 8'i kesin öneriyorum Silent Hill 2 bambaşka bir oyun. Aksiyon seversen Space Marine 2 ve Doom serisi harika doğru oynarsanız çok keyif verir. Zombi oyunu isterseniz Dying Light mutlaka oynayın RE serisinin kalan oyunları da bu konuda başarılı. Açık dünya oyunu isterseniz Subnautica Witcher 3 gibi oyunları deneyin. Hafif açık dünya ve Distopik olsun dersen Atomic Heart iyi bir oyun. Metroidvania istersen Ori serisi çok metedilen bir seri. Korku oyunu olarak Alien İsolation'u mutlaka dene korkmayı sevmiyorsan yine de dene adamlar yaratığa bir yapay zeka yapmışlar korksan da oynamak istiyorsun. Post apokaliptik oyun istersen Metro serisi muhteşemdir 3 oyunu da sırayla oyna derim. Uzay temasını seviyorsan Astroneer ve Journey To The Savage Planet öneririm ama arkadaşınla oynarsan daha keyifli olur. Macera ve minik bir korku ararsan Little Nightmares serisini mutlaka oyna sanat tasarımı olarak başyapıt bir oyun çok da sürmüyor zaten özellikle ikinci oyun muhteşem. Stratejiyi seviyorsan Frostpunk hem atmosferiyle hem oynanışıyla çok keyifli bir oyun çok zor da değil çözmesi vakit alıyor sadece. Aklıma şuanlık bunlar geldi bu oyunları türle alakan olmasa bile oyna derim hepsi çok büyülü oyunlardır.

Disco Elysium, Dave The Diver, Clair Obscur Expedition 33, Baldur's Gate 3, Sifu, Dishonored
J-RPG seviyorsan, Persona 3, FF7 Remake, Metaphor: ReFantazio
öneriniz ile kararsız kaldığım disco elysium u ekledim teşekkürler.

Call of Duty Modern Warfare serisi (eski olan yenisi değil), Crysis serisi, The Long Dark wintermute bölümü.

Yukarıda yazdıklarım türlerinin iyi oyunları arasındadır.

Öncelikle teşekkürler CoD GoW fyr Cry oynadım.
Savaş oyunlarına ilgim olmadığından diğerlerine bakmadım.

Daha az popüler oyunlar söyleyeceğim şahsen kendimin çok beğendiği oyunlar bunlar.

Platform oyunu: Ori and the Blind Forest 2. oyunuda var.
Hikayeli oyun: A Plague Tale: Innocence 2.oyunuda var.
2D: OneShot ( 2D sever misin bilmiyorum ama o kadar iyi bir oyun ki unutup tekrar tekrar oynamak istediğim yapımcının oyuncuyla 4.duvarı yıktığı bir oyun)
Little Nightmares: Hafif korku platform diyebilirim 2. oyunuda var.

2D ve platform oyunlarını severim bayağı bir örneğini oynadım oride dahil
Buradan oynamadığım OneShot'u ekledim oynayacağım kesin teşekkürler.

Ne tür oyun seviyorsunuz? Hayatta kalma korku oyunlarını kesin öneririm adamı bambaşka bir dünyaya sokuyorlar. Bu türde Silent Hill 2 ve Resident Evil 7 8'i kesin öneriyorum Silent Hill 2 bambaşka bir oyun. Aksiyon seversen space marine 2 ve Doom serisi harika doğru oynarsanız çok keyif verir. Zombi oyunu isterseniz Dying Light mutlaka oynayın re serisinin kalan oyunları da bu konuda başarılı. Açık dünya oyunu isterseniz Subnautica Witcher 3 gibi oyunları deneyin. Hafif açık dünya ve distopik olsun dersen Atomic Heart iyi bir oyun. Metroidvania istersen ori serisi çok metedilen bir seri. Korku oyunu olarak Alien: Isolation'u mutlaka dene korkmayı sevmiyorsan yine de dene adamlar yaratığa bir yapay zeka yapmışlar korksan da oynamak istiyorsun. Post apokaliptik oyun istersen metro serisi muhteşemdir 3 oyunu da sırayla oyna derim. Uzay temasını seviyorsan Astroneer ve journey to the Savage planet öneririm ama arkadaşınla oynarsan daha keyifli olur. Macera ve minik bir korku ararsan Little Nightmares serisini mutlaka oyna sanat tasarımı olarak başyapıt bir oyun çok da sürmüyor zaten özellikle ikinci oyun muhteşem. Stratejiyi seviyorsan Frostpunk hem atmosferiyle hem oynanışıyla çok keyifli bir oyun çok zor da değil çözmesi vakit alıyor sadece. Aklıma şu anlık bunlar geldi bu oyunları türle alakan olmasa bile oyna derim hepsi çok büyülü oyunlardır.

Hocam korku uzay ve belirli bir patikayı izlediğimiz oyunları sevmiyorum saydıklarınızdan çoğunu oynadım ama.
Buradan the Little Nightmares'i ekledim
Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
2D ve platform oyunlarını severim bayağı bir örneğini oynadım oride dahil.
Buradan oynamadığım OneShot'u ekledim oynayacağım kesin teşekkürler.

Spoiler vermek istemiyorum ama OneShot'ı bitirdikten sonra Steam yorumlarını incele ihtiyacın olacak( anahtar kelime solstice). Ve plaform seviyorsanız 2 oyun daha öneriyim birincisi arise: A simple story müzikleriyle vs. insanı etkileyen bir oyun. İkincisi gylt, Little Nightmares beğenirseniz benzeri bir oyun.

Spoiler vermek istemiyorum ama OneShot'ı bitirdikten sonra Steam yorumlarını incele ihtiyacın olacak( anahtar kelime solstice). Ve plaform seviyorsanız 2 oyun daha öneriyim birincisi arise: A simple story müzikleriyle vs. insanı etkileyen bir oyun. İkincisi gylt, Little Nightmares beğenirseniz benzeri bir oyun.

Hikaye yoğunluklu oyunları oynayamıyorum farklı bir tarzda sunmadığı sürece mesela grisi severim OneShot'u kısa dedikleri için ekledim aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı