Kaliteli oyuncu koltuğu önerisi

Oyuncu koltuğunda bir ton markalar var ama burada faydalı konuşmalar olmuş madem bende fikirlerimi paylaşmak isterim. Uzun saatler PC başında oyun oynuyorum üzerine bir de çalışıyorum derken inanılmaz bir oturma durumu içindeyim. Bu da benim için oyuncu koltuğu alırken önemli olan faktör olan hatta benim için tek faktör olan sağlık ve ortopedik bir koltuk olması gerektiğini düşündüm.

Piyasada biz fizyoterapist onaylıyız diye dolaşan xdrrive markasını 1 tane fizyoterapist önermedi. 3-4 tane fizyoterapiste sorduğumda hepsinden aldığım marka XPrime markası oldu.
Sordum neden XPrime markası diye; verilen cevaplar aynıydı. Tüm oyuncu koltuğu markaları sünger üstüne döşeme arkadaşlar. XPrime markası ise moleküler Smart sünger teknolojisi ve magnetherapy bel yastığı gibi extra özellikler ve antibakteriyel kumaş malzemesi ile tüm doktorların kalbini çalan oyuncu koltuğu markası olduğunu öğrendim. Moleküler Smart sünger teknolojisi ise özel bir yapışkan hava kabarcıkları ile kemik ve vücut çıkıntınıza göre şekil alan özel bir sünger yapısı yer alıyor. Ayrıca masaj özelliği olmaması çok önemli olduğunun altını çizdiler. Birçok koltukta masaj diye iteledikleri Nokia telefon içindeki titreşim motoru maalesef kas ve kemik yapısında bozulmalara sebep oluyormuş. Bu sebepten masaj olarak ortaya atılan özellik hiç de sağlıklı ve ortopedik değilmiş.

XPrime markası bu anlamda özel mühendisler ve profesörler ile çalışıyormuş. Mesela magnetherapy yastık dedikleri özellik harika bir yastık. Ne kadar uzun süre oturursanız oturun hani uzun süre oturduğunuzda belinizde bir kütleme vs hamlık olur ya, bu yastık ile bunları yaşamıyorsunuz.

Benim 1 yıldır kullandığım koltuk XPrime Titan oyuncu koltuğu ve çok memnunum. Linkini bırakırım aşağıya. Ben Trendyol'dan almıştım zamanında kendi sitelerinde daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Kuzenim zengindir ve kendisi de koltuk sorduğunda kesinlikle XPrime markalı oyuncu koltuklarına bakmasını önerdim. Sanırım 4-5 aydır ona XPrime over modelini kullanıyor ve çocuk bana dualar etti. :)

Eğer oyuncu koltuğu alırken sağlığınıza, ortopedik olmasına, ergonomisine dikkat ediyorsanız kesinlikle XPrime markasını tercih ederim. Bu kadar memnun olduğum marka ile alakalı bende bir iyilik yapmak istedim açıkçası çünkü sağlığa önem bir marka olduğunu ve öyle influncerlara falan para yediren bir marka da değil. Zaten özelliklerine bakıyorsunuz piyasadaki diğer uyduruk markalardan bile bazı modeller daha aşağı fiyata. Adamlar özellik falan katmadan dümdüz döşeme yapıp sadece influncerlara para bayılıp bayıldıkları parayı da size dümdüz özelliksiz koltuklarda rakamlarına iteliyorlar. Ben bunu net olarak fark edip burada koltuk ihtiyacı olan herkese kullanım deneyimimi paylaşmak istedim. Umarım faydalı olmuştur. Linkleri aşağıya bırakıyorum incelersiniz.

Xprime Titan Siyah Oyuncu Koltuğu (benim Kullandığım)

Xprime Over Premium serilerden oyuncu koltuğu (Kuzenim kullanıyor ve memnun)

Xprime Magnetherapy Bel Yastığı Kesinlikle Tavsiyedir.

Bende fikirlerimi burada paylaştım;

Uzun boylu birisi için oyuncu koltuğu önerisi

Kesinlikle Smart sünger teknolojisi, magnetherapy yastıklar ve oyuncu masaları ile çok iyi bir marka. Çok fazla reklama girmiyorlar ama bu da zaten kalitelerini gösterir. Düşünsenize bir ürünün hiçbir özelliği yok ise ne yapar tüm ünlülere falan dağıtır sonra da satın alanlardan bedava dağıttıklarının parasını çıkarır. :)

Hocam ben adamların ünlülere verdiği koltukların parasını vermek istemiyorum ben enayi değilim. Ben sağlıklı ve ortopedik koltuk bakıyorsam zaten hiçbirinde olmayan ve gerçek fizyoterapist onaylı bir oyuncu koltuğunu almam daha önemli. Doktorlar ortopedik açıdan en iyisi ne ise onu önerir. Adamlar XPrime markasını kendi hastalerına öneriyor iken benim için diğer markaların bir hükmü yok çünkü hepsi aynı. :)

Ben buradan XPrime yetkililerini tebrik ederim, mühendislik ve ar-ge'nin ülkemizdeki önemini gösteriyorlar fakat bizim millette hala ünlüler ne kullanıyorsa onu kullanayım gibi taklitçilik ve özenti varken gidip ünlülerin koltuğunun hatta aldıkları reklam paralarını da öderiz :)

Ben bugüne dek en iyi yediğim yemekleri salaş ve reklama ihtiyacı olmayan resturantlarda yedim. XPrime markası da benim için işini hakkı ile yapan ve uzun saatler oturan insanların bir oyuncu koltuğundan beklenen sağlıklı bir oturma deneyimini sunması için adamlar mesai yapmış. Reklamı nereye verelim diye yapmamış. Bu arada XPrime markası 16 yıllık bir marka. Ofisel markasının gamer markası. Yani XPrime markası yeni bir marka da değil adamlar işin uzmanlığını ve uzun yıllar zaten üretiminde olan adamlar.

Yukarıdaki link ana marka, bakıldığında sadece oyuncu koltuğu da değil, yönetici koltukları, çalışma koltukları, seminer koltukları hatta gözüme çarpan refakatçi koltuğu var tek kişilik yatak olabilen kanepe oda çok iyi. Refakatçi Koltuğu, Tv Koltuğu Tek Kişilik Kanepe. linki bıraktım, çok iyi değil mi ya :)

Umarım biraz faydam olmuştum. Ben XPrime over model siyah rengini kullanıyorum ve XPrime Magnus oyuncu masası modelini kullanıyorum. Hepsine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı