zinggcrs
Hectopat
Daha fazla
Kendi sağlığını düşünen ünlüler genel olarak ofis koltuğu kullanıyor.Xprime da Xdrive ı anımsatıyor binevi buda isim kargaşası yaratıyor hangisi gerçekten kaliteli bir marka anlayamıyorsun yaşadığım deneyimler xprime dan tamamen nefret etmemi sağladı.Benim de 1.5 yıldır kullandığım marka XPrime oyuncu koltuğu ve XPrime Magnus oyuncu masasını kullanıyorum. Smart sünger teknolojisi çok iyi vucuda göre şekil aldığını 1 aylık kullanımda hissediyorsun. Bende çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.
Sitesinde de 11.11 kampanyaları falan var, peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar.
Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum vallahi bugüne dek bir kere mahcup etmedi beni. Abi gidip ünlülere verilen bedava koltukların parasını ödeyecek kadar enayi değilim çok şükür
Hepsi birbirinin aynısı, XPrime ise adamlar Smart sünger teknolojisi, magnetherapy yastık sunuyor. Diğer markalar yurt dışından oyuncu masası getirirken XPrime oyuncu masasını yurt dışına ihtaç ediyor
XPrime markası oyuncu koltuğunda ve oyuncu masasında bence Türkiye'nin lideri, sağlık ve ortopedik açıdan ise XPrime markası sadece gerçekten bu iş ile ilgileniyor. Diğerleri sallamasyon hepsi hele xDrive denilen marka. BMW'nin direk xDrive logosunu kullanmış. Çakmanın da bu kadarı ya hiç mi vizyon yok sizde, BMW yarın bunların tepesine binse biner vallahi hakkıdır. Birebir isim ve logoyu kullanıyor.)
XPrime markasını kendini ve sağlığını düşünen influncerlar kullanıyor ve adamlar sağlığım için ücretli aldım diyor. Ötesi var mı ya. Adamların kimseye eyvallahı yok. Ünlü münlü bakmıyor vallahi. Trendyol be Hepsiburada fiyatları da bir tık yüksek bilginiz olsun. XPrime markasının Trendyol gibi pazar yerlerine de eyvallahı yok, aşırı cool bir marka. En uygun fiyata https://xprime.com.tr sitesinden oyuncu koltuğu veya oyuncu masasına bakabilirsiniz. Peşin fiyatına 3 taksitte yapıyorlar.