Kaliteli oyuncu koltuğu önerisi

Pureblood_sama

Hectopat

Gamepower'in şu modeli alınır mı? Veya bu fiyat bandına önerebileceğiniz başka koltuklar var mı?
xDrive markasının bundan ucuz koltukları var ama bildiğim kadarıyla xDrive daha kaliteli bir marka, onları almak daha mı mantıklı olur, 4D kol mevzusu yüzünden mi pahalı bu koltuk, XDrive'da 4D kol olan 17 bin civarı sanırım, yardımcı olursanız sevinirim.

Gamepower'in şu modeli alınır mı? Veya bu fiyat bandına önerebileceğiniz başka koltuklar var mı?
xDrive markasının bundan ucuz koltukları var ama bildiğim kadarıyla xDrive daha kaliteli bir marka, onları almak daha mı mantıklı olur, 4D kol mevzusu yüzünden mi pahalı bu koltuk, XDrive'da 4D kol olan 17 bin civarı sanırım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu var bende memnunum, 100 kiloya baya dayandı.

Hocam xPrime varken bu ithal markalardan almanızı tavsiye etmem. Yarın bir tekerleği kırılsa 2-3 ay teker gelsin diye beklersin oda firmaya ulaşabilirsen tabii.

Xprime Titan Serisini 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Daha yeni yılbaşı indirimlerinden de Xprime Markus Oyuncu masasını aldım 160'lık modelini. Kalitesi çok iyi ve yılbaşı indirimleri Xprime.com.tr sitesinde hem oyuncu koltuğu modellerinde hem de oyuncu masası modellerinde hala devam ediyor. Tavsiye ederim.

Oyuncu Masası da Linkini bırakıyorum.

Hocam XPrime varken bu ithal markalardan almanızı tavsiye etmem. Yarın bir tekerleği kırılsa 2-3 ay teker gelsin diye beklersin oda firmaya ulaşabilirsen tabii.

XPrime Titan serisini 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Daha yeni yılbaşı indirimlerinden de XPrime markus oyuncu masasını aldım 160'lık modelini. Kalitesi çok iyi ve yılbaşı indirimleri Xprime.com.tr sitesinde hem oyuncu koltuğu modellerinde hem de oyuncu masası modellerinde hala devam ediyor. Tavsiye ederim.

Oyuncu masası da linkini bırakıyorum.

Fiyatlar gerçekten güzelmiş, masanın markus modelinin 160 cm olanını alsak oynama yapar mı acaba?

Hocam XPrime varken bu ithal markalardan almanızı tavsiye etmem. Yarın bir tekerleği kırılsa 2-3 ay teker gelsin diye beklersin oda firmaya ulaşabilirsen tabii.

XPrime Titan serisini 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Daha yeni yılbaşı indirimlerinden de XPrime markus oyuncu masasını aldım 160'lık modelini. Kalitesi çok iyi ve yılbaşı indirimleri Xprime.com.tr sitesinde hem oyuncu koltuğu modellerinde hem de oyuncu masası modellerinde hala devam ediyor. Tavsiye ederim.

Oyuncu masası da linkini bırakıyorum.

XPrime Titan mi XPrime king Fabric mi hocam çok arada kaldim koltuk ariyordum biraz inceledim iyi marka gibi duruyor ama iki koltuk arasında kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı