Kalpte ek atımlar olması

bilinmez99

Femtopat
Bende 7 ile 8 aydır kalp teklemesi var. 2 kez EKG, 1 kez kan tahlili oldum ve bir şeyin yok dediler. Ben de biraz araştırma yapayım dedim ve kalbimde ek atımlar oluyormuş, bu ek atımlar kalbimi durdurur mu ya da ölümüme yol açacak bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 7 ile 8 aydır kalp teklemesi var. 2 kez EKG, 1 kez kan tahlili oldum ve bir şeyin yok dediler. Ben de biraz araştırma yapayım dedim ve kalbimde ek atımlar oluyormuş, bu ek atımlar kalbimi durdurur mu ya da ölümüme yol açacak bir şey olur mu?
2 Kez EKG 1 kez kan tahlili yaptırıp doktorlardan daha iyi bildiğinizi düşünüp kendinize tanı mı koydunuz ?
Aynen kardeşim tereyağı bağlamış kalbin, nalları dikmen hiç uzak değil.

2 kez EKG 1 kez kan tahlili yaptırıp doktorlardan daha iyi bildiğinizi düşünüp kendinize tanı mı koydunuz?
Aynen kardeşim tereyağı bağlamış kalbin, nalları dikmen hiç uzak değil.

Bazen doktorlar bazı şeyleri fark edemeyebiliyorlar. Fakat bunun anlamı gidip de internetten araştırıp tanı koymak değildir.

Bazen doktorlar bazı şeyleri fark edemeyebiliyorlar. Fakat bunun anlamı gidip de internetten araştırıp tanı koymak değildir.
İnternette ne aratırsanız aratın doktora gitmeden bu yorumların hiçbirini yapamazsınız. Keza evde fark edebildiğin bir şey olsa 2 seferin birinde kesinlikle fark edilirdi. Çok merak ediyorsan 3. ye git. Ölür müyüm diye forumlarda konu açma.

@bilinmez99 ek atım EKG ile değil holter ritimde belli olur. Adı SVEA diye geçer erken atım ek atım veya tekleme olarak da bilinir. Holter ve eko sonrası doktor sana tanı koymuyorsa şimdilik iyisindir.

Şüphelendiğin bir şey varsa önce su ve yeme düzenini değiştir ve sağlıklı şekilde yönet. Sonrası uykunu almaya çalış ve şeker ile ekmek gibi şeyleri azalt ondan sonra kalbindeki tekleme ve ek atımlar azalacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı