Kâmil Koç Sıcak İkramları kaldırdı

Kâmil Koç firması Bursa'da yanan Temsa Safir Plus yüzünden ( haber burada: Temsa Safir Plus Balıkesir Yolunda Yandı - Technopat Sosyal ) sıcak ikramları tamamen kaldırdı.
Hostlara gelen mesaj şu şekilde;

1564867044136.png
 
Bu otobüsler nasıl böyle cayır cayır yanıyor anlamıyorum. Geçen senede bizim burda yandı 11 kişi can verdi. Gerçi bizim burdakinde kazaya karışmış.
 
Bu otobüsler nasıl böyle cayır cayır yanıyor anlamıyorum. Geçen senede bizim burda yandı 11 kişi can verdi. Gerçi bizim burdakinde kazaya karışmış.
Perdeler, koltuklar, halılar, boyalar.

Hepsi cayır cayır ve hızlıca tutuşabilen şeyler. Panik ve arbede olmasaydı hepsi çıkardı bence. Ama klasik Türk aklı. Panik yapmayın diye bağırırsan herkes panik yapar :)
 
Cuma günü kazada ölen arkadaşlarımızı Allah rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Yalnız ikram kalkması çözüm olmaz. Araçlardan hosları kaldırıp yerine mavin olması lazım. Çünkü hoslar hiçbir iş yapmıyor. Adamlarım işi gücü bir an önce kaçmak, ne yolcuya ne de kaptanlara ilgi alaka yok. Kaptan ne yapsın adamlara öyle bir yüz vermişler ki haddinden fazla. Kaptan direksiyondan kalkıp çay kahve makinesini mi kontrol etsinin, yoksa yoluna mı baksın? Hoslar ne iş yapıyor? Sadece uyumak başka bir şey değil. Burada cuma günü yanan otobüste en büyük hata hoslarin. Ben de bir Kamil Koc kaptanı olarak açık ve net olarak söylüyorum. Kamil Koc ne yaptı, önüne geleni hos yapıp araçlara koydu. Yazık günah, rahmetli kurucumuz uyanıp kaksa. Bir baksa kos koca Kamil Koc ne hale geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı