Kan testinde nikotin gözükmesi nasıl engellenir?

İki tane sonuç buldum.
Doğru bir nikotin testi sonucu elde edebilmek için test yapılmadan 10 gün önce nikotin alınmaması gerekir, çünkü kan testleri 10 gün boyunca kotini algılayabilir. Vücudun nikotinden hızlıca arındırılmasının kesin bir yolu yoktur.
24 saat sonra Karbonmonoksit vücudunuzdan tamamen atılır. Kalp krizi riskiniz azalmaya başlar. 48 saat sonra; Vücudunuzdaki nikotin tamamen temizlenir.

İki tane sonuç buldum.
Doğru bir nikotin testi sonucu elde edebilmek için test yapılmadan 10 gün önce nikotin alınmaması gerekir, çünkü kan testleri 10 gün boyunca kotini algılayabilir. Vücudun nikotinden hızlıca arındırılmasının kesin bir yolu yoktur.
24 saat sonra Karbonmonoksit vücudunuzdan tamamen atılır. Kalp krizi riskiniz azalmaya başlar. 48 saat sonra; Vücudunuzdaki nikotin tamamen temizlenir.

Sağ ol dostum. Cevabin icin teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığın bir duruma sinirlenmişsin gelmiş burada insanlara düşük IQ diye hakaret ediyosun. 🥱

Dostum sinirlendiğimi nereden çıkardın sadece kesin cevap alabilmek için öyle yazdım vakit kaybetmemek için 2 3 günüm kalmıştı çünkü

Normal kan tahlilinde nikotin çıkmaz.

Tam olarak emin misin ilk defa duydum çünkü dostum ve baktığım sitelerde de öyle bir şey yazmıyordu sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı