Karanlık fobisi

Tarık45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım çok aşırı derecede karanlık fobim var gece uyurken lavabom geliyor kalkıp lavaboya gidemiyorum sabaha kadar lavabomu tutuyorum çünkü kordidor karanlık ve gece susuyorum su içmek istiyorum mutfağa gidemiyorum karanlıktan dolayı hatta gece sabaha kadar odamın kapısını kapatıp öyle uyuyorum korkudan odama gece lambası taktım sabaha kadar gece lambası açık uyuyorum lütfen korku filmi izliyorsun demeyin çünkü hiç korku filmi izlemiyorum sizce neden böyle oluyor? Bu karanlık korkumu yenmek istiyorum. Sizce nasıl yenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karanlığı "Işığın yokluğu" olarak düşünmeye çalışın. Ne zaman korku gelse "şuanda burada ışık olmadığı için böyle, eski halinden farkı yok" diye düşünmeye çalışın. Sürekli bunu tekrar edip durun. Umarım işe yarar.

Lan karanlıktan ne olacak içeriden dabbe çıkıp beni yiyecek değil ya. Aynen bu kafayla karanlıktan korkmamaya başladım.

Karanlık ortamlar aslında herkesi ürkütür. Çünkü ışık olmadığından etrafını ve diğer cisimleri görmekte zorlanırsın. Bu da seni bilinmezliğe, bilinmezlikte korkuya götürür. Korkunu yenmenin en iyi yoluda korkunun üzerine gitmektir.

Antre uzun galiba. Bir çok yol var ama tuhaf bir yol söyleyeyim sana. Ucuz bir radyo al, koridorun en ucuna yatarken kur sesini az yap. İçeride işin olduğunda sese doğru (yani radyoya) git korkmadığını göreceksin.

Antre uzun galiba. Birçok yol var ama tuhaf bir yol söyleyeyim sana. Ucuz bir radyo al, koridorun en ucuna yatarken kur sesini az yap. İçeride işin olduğunda sese doğru (yani radyoya) git korkmadığını göreceksin.

Abi kusura bakma da daha kötü olur bence çünkü korku karakterleri şarkı ile geliyor ya :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00